Op zoek naar een nieuwe carière?

Iedereen kent de de grote gele M, die je op vele plekken door het land, al van verre toe straalt. Vele vakanties, dagjes uit, een dagje winkelen of theaterbezoek kennen een smakelijk hoogtepunt bij één van de bekende McDonalds restaurants. Wat is er nou lekkerder en gezelliger dan een dagje uit te beginnen, te eindigen of te onderbreken met een zalige hap bij één van de 252 McDonalds vestigen die ons land rijk is.

Werken bij McDonalds:

Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd wat er bij McDonalds zoal achter de schermen plaats vindt. Hoe het kan dat er altijd zo’n vrolijke vakantiestemming sfeer heerst, het personeel zoveel plezier in het werk heeft en hoe het kan dat het restaurant er altijd zo schoon bijligt?

Je hebt nu de kans om antwoord op die vragen te krijgen als je solliciteert naar een baan bij één van de McDonalds vestigingen rondom Schiphol.

Nog geen baan of op zoek naar vakantiewerk?

Maak nu gebruik van de mogelijkheden en maak kans op een baan bij McDonalds.

Heb je nog geen werk, ben je toe aan een carière switch, wil je hogerop komen door te leren, kans maken op de doorgroei mogelijkheden, een flexibele werkomgeving en vooral goed betaald krijgen, solliciteer dan nu! Parttime, vakantiewerk, vaste baan of flexibele werktijden, van alles is mogelijk en bespreekbaar.

Wat kun je verwachten:

Een leuk enthousiast team, waarin voor jou de uitdaging ligt om binnen jouw team de beste en mooiste hamburgers te bouwen, de lekkerste shakes te creëren en de zaak spic en span te houden. Of misschien zelfs wel de beste van het hele land. Jij bent de kracht en de spin in het web van het hele team en kunt alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren.

Wist je dat?

Wist je dat de McDonalds Corporation de grootste hamburger en fastfood keten ter wereld is en dat het hoofdkantoor in Oak Brook staat, in de buurt van Chicago, Illinois. En wist je dat alle McDonalds vestigingen bij elkaar dagelijks zo’n 69 miljoen bestellingen verwerken? Met die kennis weet je absoluut zeker dat je “in een warm bad” terecht komt als je solliciteert naar een baan.

Waar kun je het vinden:

Klik hier om kans te maken op een baan bij één van de McDonalds vestigingen rondom Schiphol.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSenioren
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHet Laatste Tafeltje


Booking.com