Deze aktie is definitief gestopt!

Proef ook eens van een totaal nieuw concept op culinair gebied; de Dinner Train. Deze unieke pop-up beleving, als treinend restaurant, komt ook bij jou in de buurt. Reserveer nu je tafel in deze unieke ambiance via Dagjeuitpagina.nl en geniet!

Klik hier om je tafel voor de Dinner Train te reserveren.

Dinner Train:

De Dinner Train is een als restaurant ingerichte trein. Deze unieke pop-up beleving vertrek van 12 juni 2019 tot en met 9 juni 2020 door heel Nederland en bied je de mogelijkheid om in een unieke ambiance zowel culinair te genieten als wel te genieten van het aan je voorbij trekkende landschap, diverse steden en prachtige natuur. De Dinner Train vertrekt gedurende het jaar vanuit wel 37 verschillende steden in Nederland. Er is dus altijd wel een station bij jou in de buurt waar je aan boord kunt stappen en tijdens het treinen 2 uur lang kunt genieten van een 4 gangen menu.

Vertrek Schema:

De Dinner Train vertrekt gedurende het jaar, elke week vanuit een andere stad. De vertrekdagen tijdens die weken is van woensdag tot en met zondag. Dus niet op maandag en dinsdag. In totaal doet dit unieke trein arrangement 37 steden aan, waar het haar gasten warm welkom heet.

Het menu:

Er zijn verschillende menu’s. Deze zijn afhankelijk van de stad waar je opstapt en in welke week. Alle menu’s bestaan uit 4 gangen vlees, vis of vega keuze. Drankjes zijn tegen meerprijs te bestellen.

Overige arrangementen:

Naast culinair genieten kun je ook kiezen voor 2 soorten bier proeverijen of een wijn arrangement. Ook is de Dinner Train uitermate geschikt voor bedrijfs- en merk presentaties, bedrijfsuitjes, werkoverleg, teamuitje of gewoon gezellig samenzijn met vrienden of familie. Wat is er nu leuker dan de jaarcijfers en de toekomstvisie van je bedrijf met je team te bespreken, terwijl je samen culinair geniet en het landschap aan je voorbij ziet trekken.

Klik hier om je tafel voor de Dinner Train te reserveren.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 19 juni t/m zo 8 september 2019

Openingstijden

AMSTERDAM 12 juni t/m 23 juni
UTRECHT 3 juli t/m 14 juli
AMERSFOORT 17 juli t/m 21 juli
HILVERSUM 24 juli t/m 28 juli
ALMERE 31 juli t/m 11 augustus
LEEUWARDEN 14 augustus t/m 18 augustus
GRONINGEN 21 augustus t/m 1 september
EMMEN 4 september t/m 8 september
Voor meer steden bekijk de site

Prijzen

Vanaf €49,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje