De zomer keert terug!


Ben je ook wel eens op zoek naar kwaliteits outdoor producten? Outdoor spullen waar je ook echt wat aan hebt voor je outdoor activiteiten? Kijk dan eens op de outdoortravelstore. Daar vind je prachtige kwaliteits producten zoals (professionele) slaapzakken, rugzakken, slaapmatten, tenten en hydration bags. Maar ook bijvoorbeeld uitrusting en schoeisel wat bij de reguliere arrestatieteams (AT) of zoals je wilt SWAT teams en ander speciale politieteams in gebruik zijn.

Klik hier om naar de homepage van de Outdoortravelstore te gaan.

banner van www.outdoortravelstore.nl

Nieuwe producten:

Sinds deze week zijn de prachtige en super praktische Sunshades van Otentik in de Outdoortravelstore te bestellen!

Ze zijn er in 3 maten en prachtige trendy kleuren!

Super makkelijk en eenvoudig op te zetten, geen haringen nodig, een hoge UV bescherming (UPF50+) en door het materiaal zeer wind vast.

Klik hier om je trendy Sunshade te bestellen.

Kwaliteits producten:

Dat ze bij de outdoortravelstore over het algemeen kwaliteits producten verkopen, blijkt onder andere uit de merken die men daar aanbiedt. Deze webshop is één van de weinige winkels in Nederland die het merk Defcon5 aan klanten mag aanbieden. Een aantal merken die bij Outdoortravelstore.nl aangeboden worden importeerd men uit landen waar ze meer dan bijzondere ervaring hebben met extreme (weers) omstandigheden zoals IJsland en Schotland.

 • Defcon5
 • Valandre
 • Hawk
 • Highlander
 • Nomad
 • 66 North
 • Outac
 • Husky
 • Farino
 • Summit
 • en nog veel meer

Originele Arrestatieteam boots

Originele Arrestatieteam (AT) kisten:

Sinds kort worden originele kwaliteits schoenen, die ook worden gedragen door leden van de diverse arrestatieteams en SWAT teams aangeboden. Prachtige waterdichte producten die tevens aan de ISO 20347 eisen voldoen.

Klik hier om het schoenen aanbod te bekijken.

Rugzakken voor de meest uiteenlopende activiteiten.

 

Rugzakken:

Op het gebied van rugzakken heeft de website een ruime keuze. Van super professioneel om letterlijk de Mount Everest te beklimmen, tot reis rugzakken om te backpacken en van tactical bags tot vrolijke kinderrugzakjes voor naar school.

Klik hier om de rugzakken te bekijken.

Naast mooie sunshades ook vele soorten slaapzakken.

Slaapzakken:

Ook kun je prima je slag slaan voor wat betreft het aanbod in slaapzakken. Van gezellige twee persoons slaapzakken tot met de hand gemaakte professionele Valendre slaapzakken die je in extreme omstandigheden kunt gebruiken zoals het poolgebied en je tot wel -55 Celcius warm kunnen houden.

Klik hier om de slaapzakken te bekijken.

Slaapmatten allerlei maten, kleuren en diktes.

Slaapmatten en kussens:

Slaapmatten en kussens zijn er in diverse kleuren, maten en diktes. Kijk maar eens of er een exemplaar bij is, die aan jouw wensen voldoet.

Klik hier om naar de afdeling slaapmatten en kussens te gaan.

We testen ook zelf onze porducten uit, hier in de Italiaanse Alpen.

Tenten:

Als je kwaliteit wilt, heeft dat absoluut een hogere prijs dan kwantiteit. De outdoortravelstore heeft geen super grote collectie tenten, maar stuk voor stuk kwaliteits producten van 1, 2 3 of meer personen.

Klik hier om de tenten te bekijken.

Hydration bags

Hydration:

Als echte outdoor specialist hoeven we jou niet vertellen hoe belangrijk water is. Hydration bags behoren ook tot het aanbod van outdoortravelstore.nl.

Klik hier voor de hydration pagina.

Levensreddende producten op de Outdoortravelstore

Assecoires:

Bij outdoortravelstore in de shop vind je ook assecoires die makkelijk zijn voor je outdoor avontuur zoals branders. Maar bijvoorbeeld ook uitrusting wat van belang is voor je veiligheid zoals tourniqets en nood shelters. Be prepared!

Prachtige reistassen op www.outdoortravelstore.nl

Bestellen en levering:

Bij www.outdoortravelstore.nl is het op doordeweekse dagen voor 23.55 uur besteld, de volgende dag op het door jou opgegeven adres geleverd. Voor de professionele Valandre slaapzaken geldt een langere levertijd van 2 tot 3 weken. Deze slaapzakken worden namelijk met de hand gemaakt en pas geproduceerd nadat er een bestelling is geplaatst.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelOpeningstijden

7 dagen in de week 24 uur geopend!
Meer informatie / boeken


Booking.com