72% Korting!

Helikopter vlucht; Is het altijd al je ultieme wens geweest om eens rond te vliegen in een helikopter? Grijp hier je kans. Via Dagjeuitpagina.nl kun je je droom waar maken en met grote korting tot wel 72% van 249,00 voor slechts 69,00. Let your dream come true!

Klik hier om je helikopter vlucht inclusief segway avontuur te boeken.

Wat kun je verwachten van je Helikoptervlucht:

De hele helikopter experience duurt bij elkaar circa 30 minuten. De daadwerkelijke vlucht in deze aanbieding duurt 6 minuten. Als de helikopter geland is, stap je in en stijgt je piloot op. Hierna wacht je een onvergetelijk avontuur van 6 minuten. Voorafgaand of na de vlucht kun je eens ervaren hoe het is om met/op een segway te rijden. Deze ervaring vindt plaats op dezelfde lokatie dan die waar je je helikopter rondvlucht gaat genieten. Vind je 6 minuten daadwerkelijk vliegen te kort, dan kun kun je ook voor een ander arrangement kiezen, waar je bijvoorbeeld 12 minuten daadwerkelijk vliegt. Dit arrangement kun je ook met een hoge korting boeken van 249,00 voor slechts 149,00.

helikopter vlucht voor slechts 69,00

Waar is jouw Helikopter vlucht:

De aanbieding voor dit arrangement geldt op vele plaatsen in zowel Nederland als in België.

In Nederland kun je kiezen uit de opstap plaatsen:

Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Heerenveen, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Venlo en Weert.

In België kun je kiezen uit de opstap plaatsen:

regio Antwerpen, Brugge/Knokke-Heist, Gent, Hasselt/Luik/Maastricht, Spa/Franchorchamps.

Er is vast wel een vlieglokatie bij jou in de buurt.

Helikopter vlucht in een EC120 B:

Tijdens dit arrangement vlieg je mee in een EC120 B. Dit is een super stille eenmotorige turbine helikopter, gebouwd door Eurokopter. naast de piloot kunnen er maximaal 4 passagiers mee. Deze helikopter staat bekend om zijn unieke en ruime zicht. Wat is heerlijker om je te laten vliegen en van bovenaf te kunnen genieten van de omgeving.

NB: De tickets kun je tot een jaar nadat je ze besteld hebt gebruiken.

Klik hier om je helikopter vlucht inclusief Segway avontuur te boeken.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het maken van een ballonvlucht op diverse locaties en Tandem Skydive op Texel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 9 maart t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 249,00 voor slechts 69,00
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com