Online je tuinkussens bestellen: Als de dagen weer heerlijk langer worden, de weergoden ons hopelijk veelvuldig gunstig gezind gaan zijn, het zalige voorjaar en de zomer na een lange winter eindelijk in aantocht zijn, is dat het moment dat we ook weer gaan nadenken en ons druk maken, om in eigen tuin of balkon te kunnen genieten van het mooie weer.

Tuinkussens:

Wat is nu leuker om in een fleurige tuin op een fleurig balkon of een gezellige serre te kunnen genieten van het vrije gevoel van het buiten zijn? Naast fleurige, geurende bloemen en planten, modieuze potten, comfortabele tuinstoelen en coole loungebanken , is de rest van de aankleding van je tuin, balkon of serre net zo belangrijk.

Een gezellig terras met mooie tuinkussens.

Tuinkussenshop:

Heerlijk genieten in je eigen woonomgeving gaat samen met comfortabel kunnen zitten, liggen of lekker chillen. De tuinkussenshop.nl heeft een bijzonder grote collectie tuinkussens in haar voorraad voor tuinstoelen, lounchebanken, en ligbedden. De voorraad is zo groot er is altijd wel een leuke passend tuinstoelkussen voor jouw smaak bij. Hou je van effen of van een motief, er is een grote voorraad; van hip tot sportief en van modern tot klassiek.Heerlijk spelen en relaxen on je eigen tuin.

Bekende merken:

De tuinkussenshop heeft bekende merken in de collectie zoals Hartman, Madison en Endura. Voor jouw tuin, balkon, boot of serre is er absoluut een passende set om jouw woongenot te completeren. Ook voor niet alledaagse maten en uitvoeringen kun je hier terecht, al kan de levering van zo’n bestelling dan wat langer duren.

GRATIS tuinkussentas, sale en voordeel:

In de tuinkussenshop kun je dagelijks interessante aanbiedingen vinden met kortingen tot wel 50%. Naast de hoge kortingen, krijg je ook nog eens een gratis een tuinkussentas cadeau bij een aankoop boven de €75,=.  Een ander voordeel is de gratis bezorging bij bestellingen boven de €50,=

Gratis tuinkussentas bij de Tuinkussenshop.

Meer dan tuinkussens:

Naast de vele maten, soorten, kleuren en speciale tuinkussens zijn er meer prachtige bijpassende tuin producten verkrijgbaar., Heb je er wel eens aan gedacht om die mooie lounge bank eens te verfraaien met leuke sierkussen. Leuk je boot of camper eens op met decoratieve kussens, of geef die tuintafel een extra accent met een bijpassend tafelkleed. Kom maar eens kijken op de website www.tuinkussenshop.nl en sla je slag.

Een enorme verscheidenheid in designs, kleuren en afmetingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

ma 3 juni t/m di 31 december 2019

Locatie

Bogaart Tuinmeubelen
Kerkendijk 92 a
5712EW Someren-Heide

Contact

+31(0)493-496970
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje