Wordt Meester in Bier!

Wordt nu een echte officiele Bierista en behaal het officiele Bierista Bierdiploma. Een online bieropleiding waarin je directe feedback krijgt van de Bierista docenten. Proeven en studeren; wat een opleiding!

Bestel hier je cursus voor het Bierdiploma

Bierpack:

Tot het cursus materiaal behoort ook een bierpack. Dit bierpack bestaat uit 12 zorgvuldig samengestelde en verschillende soorten bieren en word je thuis gestuurd. Met dit bierpack kun je het

Tijds investering:

Omdat je online kunt studeren, kun je je eigen tijd indelen en studeren waar en wanneer je maar wilt. De totale studieduur zal voor een echte bierliefhebber ongeveer 9 uur bedragen. Maar weet wel die circa 9 uur studeren is maar even, maar Bierista ben je voor het hele leven.

Voordelen:

De voordelen van het behalen van het Bierdiploma zijn legio. Het Bierdiploma is je entree bewijs voor de “Bierhemel”. Eenmaal in het bezit van het Bierdiploma word je uitgenodigd voor gratis rondleidingen, exclusieve bier proeverijen, gratis entree tickets voor bier festivals en daarbovenop nog eens voordeel bij je bier aankopen. Met dit dilpkma op zak kun je ook prima zitting nemen als jurylid bij bijvoorbeeld bierbrouw wedstrijden. Al met al een bijzonder goede investering dus!

Biersommelier:

De opleiding tot Bierista is een prachtige opstap naar de functie van Biersommelier. Tijdens de opleiding helpen bekende biersommeliers zoals Jet van Griendt, Arvid Bergstrom, Pepeijn van der Waa, Bas Schampers en Alain Schepers, je om het fel begeerde diploma te behalen.

Cadeau:

De opleiding tot Bierista is niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, het is ook een prachtig cadeau om weg te geven of om samen met een stel vrienden te gaan volgen. Het voordeel is dat je elkaar feedback kunt geven en wat is nou gezelliger dan in goed gezelschap professioneel en kritisch bier te proeven en er reviews over te schrijven.

Bestel hier je cursus voor het Bierdiploma.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

do 9 mei t/m di 31 december 2019

Prijzen

€125,=
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje