€60,= Korting!

Kom heerlijk genieten van een ontspannen dagje zeezeilen op De Eendracht. Kies je vertrek datum vanuit IJmuiden of vanuit Rotterdam. Afvaart tickets bestel je bij dagjeuitpagina.nl met 51% korting van €117,50 voor slechts €57,50. Dez aktieprijs is geldig voor personen tot en met 25 jaar. Vanaf 25 jaar zijn de tickets €99,=.

De Eendracht:

Monster aan op De Eendracht voor een heerlijke ontspannen dag op het water. Kom een dag zeezeilen met een uniek zeilschip. De Eendracht is de grootste driemast schoener van Nederland. De bemanning van De Eendracht bestaat bijna geheel uit super enthousiaste vrijwilligers. Dit prachtige schip heeft ook een prachtige bestemming. Namelijk het grootste natuurgebied van Nederland; De Noordzee.

Klik hier om je afvaart tickets voor De Eendracht te bestellen.

Programma:

Nadat je welkom bent geheten door de schipper, wordt er koffie, thee en wat lekkers geserveerd. Daarna is het direct “alle hens aan dek” om de trossen los te kunnen gooien voor vertrek richting zee. Onderweg kun je aktief mee doen, wordt de lunch geserveerd en is er op de terugweg een verassings diner.

Wat wordt er van je verwacht:

Het is de bedoeling dat het een heerlijk ontspannen dag wordt door inspanning. De crew van De Eendracht verwacht wel dat je de handen uit de mouwen steekt. Tijdens het zeilen kun je op allerlei manieren van meerwaarde zijn aan boord. Kies een plekje waar je plezier aan beleeft. De spierballen aan het werk zetten tijdens het hijsen van de zeilen of liever een relaxt plekje aan het roer. Of liever een rustig plekje in de zon om te genieten van de zon, de zee en het zeilen. Als je totaal geen ervaring met zeilen hebt is dat geen enkel probleem; de crew zal je graag van alles vertellen en leren over het zeilen.

Wat is inbegrepen bij deze dag:

  • ontvangst met koffie en thee en een wat lekkers erbij
  • lunch
  • snack
  • een verrassing diner
  • onperkt koffie, thee en fruit

De lunch:

Als lunch wordt een zeewiersoep geserveerd met een buffet van verschillende broodjes, beleg en salades.

Plaats van vertrek:

  • zaterdag 22 juni vertrek uit Rotterdam
  • zondag 23 juni vertrek uit Rotterdam
  • dinsdag 25 juni vertrek vanuit IJmuiden

Klik hier om je afvaart tickets voor De Eendracht te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 22 t/m di 25 juni 2019

Prijzen

Van €117,50 voor slechts €57,50

Locatie

Stichting Zeilschip Eendracht
Wilhelminakade 701
3072 AP Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje