Bekijk Holland in 1 dag!

Als je Nederland in één dag wilt zien, boek je hier je tickets voor een 8,5 uur durende tour in een luxe bus door Nederland, waarbij je vele highlights van Nederland aandoet. Amsterdam, Rotterdam, Delft en Den Haag en dat alles in één dag! De tickets boek je op dagjeuitpagina.nl voor slechts €85,=

Grand Holland Tour:

De Grand Holland Tour start ’s morgens in het centrum van Amsterdam. En neemt je eerst mee naar Den Haag voor een bezoek aan letterlijk het kleinste stadje van Nederland, Madurodam. Daarna door naar Het Binnenhof, het centrum van de Nederlandse regering met “s werelds oudste parlementsgebouw. In Den Haag vind je ook Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. De tocht vervolgd naar Delft, de stad waar de grondlegger van Nederland werd vermoord en wereldwijd bekend om zijn Delfst Blauw. Van Delft gaat de tocht verder naar de stad met één van de grootste havens ter wereld, Rotterdam. Ook staat Rotterdam bekend om haar prachtige gebouwen van moderne architectuur, ontworpen door wereldberoemde architecten. In Rotterdam kun je de 185 meter hoge Euromast beklimmen. Vanaf deze toren heb je een prachtig uitzicht over de stad en het gebied daar rondom heen. Het entree ticket is inbegrepen bij de tour.

Klik hier om je tickets voor de Grand Holland Tour te boeken.

Wat is inbegrepen bij de Grand Holland Tour:

  • de hele dag vervoer in een luxe bus
  • tour in de bus door Amsterdam
  • de gids in de bus
  • entree ticket tot Madurodam
  • Wandelen door de regeringsstad Den Haag, met foto mogelijkheden bij het Vredespaleis, Paleis Noordeinde en het authentieke centrum van de Nederlandse regering; het Binnenhof
  • Zelf je tijd invullen in de geschiedenis stad Delft
  • entree ticket (Skip the Line) voor de Euromast in Rotterdam

De Lunch:

De lunch is niet inbegrepen bij deze tocht en daar zul je zelf voor moeten zorgen. Tijdens de tour wordt er voldoende gelegenheid voor gegeven.

Tour gids:

Tijdens deze tocht word je begeleid door een gids. De gids beheerst de Nederlandse, Engelse, Spaanse en Duitse taal.

Vertrek:

De Grand Holland Tour vertrekt om 09.30 uur vanaf het centrum van Amsterdam. Zorg ervoor dat je een half uur van tevoren aanwezig bent om in te checken. Omsteeks 19.00 uur ben je na een indrukwekkende dag weer terug in Amsterdam.

Klik hier om je tickets voor de Grand Holland Tour te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 9 maart t/m do 5 september 2019

Openingstijden

Vertrek op zondag, maandag woensdag en vrijdag om 09.30 uur

Prijzen

€85,=

Locatie

Tours & Tickets Amsterdam Centraal
De Ruijterkade 34a
1012 AA Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje