Meer dan 200 aangesloten sauna's

Boek hier met korting je entree tickets voor sauna en wellness door heel Nederland. Je korting kan wel oplopen tot 56% op de gebruikelijke entree prijs.

Deelnemende sauna’s:

Je hebt de keuze uit meer dan 200 deelnemende sauna’s door heel Nederland. Er is absoluut altijd wel een sauna of wellness centrum bij jou in de buurt. Laat jezelf eens een heerlijke dag of avond verwennen in een wellness centrum.

Klik hier om je sauna of wellness entree ticket te bestellen.

Sauna of wellness centrum:

Kom eens voor een ontspannen en relaxt dagje uit naar een sauna if wellness centrum bij jou in de buurt. Even geen haast, geen stress, geen last van het drukke verkeer, files, geleefd worden door je agenda, je mobiele telefoon of het internet. Even niet al die prikkels, maar genieten van de warmte, gezelligheid en je welkom voelen in een sauna. Dat kan bij jou in de buurt, maar wellicht gaat je voorkeur voor een sauna iets verder weg.

Specificeren:

Door hier te klikken kun je de voorkeur van jouw wellness centrum specificeren. Je kunt zelf aanvinken wat je belangrijk vind in het centrum waar je je ontspannen dagje uit wilt doorbrengen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de aanwezigheid van een infrarood- of 90 graden sauna. Ook kun je specificeren of er een buiten- of binnenbad aanwezig moet zijn.

Vrouwendag:

Als je je als vrouw niet prettig voelt om in een sauna of wellness centrum te verblijven met mannen, kun je expliciet kiezen voor een vrouwendag. Op zo’n dag zullen mannen geen gebruik mogen maken van het sauna gedeelte.

Badkleding:

Als je wel naar de sauna wilt, maar om wat voor reden niet graag naakt in het sauna gedeelte verblijft, kun je ervoor kiezen om tijdens speciale badkleding dagen het centrum van je keuze te bezoeken.

Behandelingen:

Als je je echt wilt laten verwennen, dan kun je kiezen voor een behandeling. De verschillende wellness centra in Nederland bieden een keur aan behandelingen aan. Dat kunnen gezicht- of complete gezichtsbehandelingen zijn. Ook  zijn er behandelingen met een enorme verscheidenheid aan thema’s uit evenzoveel landen of streken. Kies vooral iets wat bij jou past.

Wellness en sauna’s

Voor jezelf, samen of om weg te geven:

Je kunt deze aanbieding prima voor jezelf gebruiken. Maar wellicht is gezelliger om samen met een partner, vriend, vriendin, zus, broer, collega, buurman- of vrouw te gaan. Ook is het leuk om een sauna- en wellness arrangement weg te geven.

Klik hier om je sauna of wellness entree ticket te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 14 juni t/m di 31 december 2019
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje