Trending!

Boek hier je tickets op de eerste rang voor het ultieme Christmas Carol Concert 2018 van The New Romanian Choir and International Symphony Orchestra van €69,= voor v.a. €29,=.

Kom heerlijk genieten van wereldberoemde kerst klassiekers tijdens een traditioneel kerstconcert, gegeven door The New Romanian Choir and International Symphony Orchestra. Dit concert wordt op 6 verschillende lokaties in het land gegeven. Kijk naar welke lokatie jouw voorkeur uitgaat en boek je tickets tijdig want sommige lokaties zijn erg snel uitverkocht.

Klik hier om je tickets voor A Christmas Carol Concert te boeken.

De concerten worden gegeven op de volgende lokaties:

  • Het Concert gebouw in Amsterdam
  • De Basiliek van de Heiligen Agaath en Barbara in Oudenbosch
  • De Grote Kerk in Apeldoorn
  • De Doelen in Rotterdam
  • Het Martiniplaza in Groningen
  • Het World Forum The Hague in Den Haag

Ga voor het ultieme kerstgevoel tijdens het optreden van dit geweldige koor samen met een groot internationaal symphonie orkest, in totaal meer dan 100 musici onder leiding van dirigent Raymons Janssen, die wereldberoemde hits van kerst ten gehore brengen. Tijdens de concerten in Groningen en Den Haag is de bekende musicalster Bert Simhoffer je gastheer.

Ontsnap even aan deze donkere dagen voor kerst en leef je heerlijk in in deze prachtige sprookjesachtige wereld. Naast de ultieme klanken van het orkest en koor worden de concerten in een prachtige ambiance gegeven. Adembenemde lichteffecten in combinatie met sneeuwvlokken en kerstversiering brengt je in een echte kerststemming. Ondanks de prachtige ambiance staat natuurlijk de muziek centraal. Laat je ook in vervoering brengen op de klanken van wereldberoemde nummers zoals The Little Drummer Boy, O Holy Night en Avé Maria.

Kom ook naar één van bovenstaande lokaties voor een spectaculaire show en ervaar het echte kerstgevoel. De A Christmas Carol Concerten zijn er voor zowel jong als oud en een ideaal avondje uit om samen met de hele familie of vrienden te ondernemen.

Klik hier om je tickets voor A Christmas Carol Concert te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaanWanneer

zo 9 t/m ma 17 december 2018

Prijzen

Van €69,= voor v.a. €29,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje