12,45 Korting!


SnowWorld in Nederland. 100% sneeuw zeker! Geen zin in een vervelend onderbuik gevoel of er wel sneeuw ligt op de pistes van je duur geboekte wintersport vakantie? En Coronaproof? Bestel via DagjeuitPagina.nl je entree vouchers voor één van de 5 lokaties skihallen met een korting van wel 28% van 44,95 voor slechts 32,50. Dat scheelt je 12,45 op je entree voucher!

Bestel ook hier je entree vouchers voor 4 uur skiën in een skihal naar keuze in Nederland.

Kom maar eens live kijken in de skihal van SnowWorld in Zoetermeer:

SnowWorld:

De skihallen van SnowWorld waar deze aanbieding voor geldt, vind je in:

  • Amsterdam
  • Landgraaf
  • Rucphen
  • Terneuzen
  • Zoetermeer

Is dit niet heerlijk zorgeloos? 365 dagen per jaar verse en voldoende sneeuw om je ski- en snowboard moves en skills te oefenen en bij te slijpen. In de skihallen van SnowWorld kun je bijvoorbeeld uitstekend terecht als beginnende skiër. Maar ook de super ervaren skiër of snowboarder kan zijn of haar hart ophalen en prima uit de voeten. Kortom waar wacht je op? Wanneer zien we jou van de baan roetsjen?

Snowworld skihal keuze uit 6 lokaties

Wat kun je nog meer verwachten bij SnowWorld:

Natuurlijk kun je heerlijk zorgeloos skiën en ben je verzekerd van sneeuw. Wil je je ski skills eens showen of verbeteren? Kom dan eens lekker sportief genieten met familie of vrienden in een skihal. En na een heerlijke dag skiën, met zijn allen gezellig gaan voor de après ski of een ander leuk arrangement.

Geen zin om de hele dag te skiën? In de meeste ski hallen wordt een behoorlijke verscheidenheid aangeboden van andere (winterse) sportieve mogelijkheden zoals schaatsen, curling, klimhallen enz.

Plezier voor het hele gezin en jong en oud bij Snowworld

Materiaalhuur:

Deze aanbieding is overigens wel exclusief je materiaal huur. Als je zelf niet in het bezit bent van het juiste materiaal kun je dat ter plekke huren. Kijk op de website van de desbetreffende hal voor de juiste huurprijzen.

Bestel ook hier je entree vouchers voor 4 uur skiën in een skihal naar keuze in Nederland.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een dagje surfles op het strand van Zandvoort. Kijk ook eens hier voor leuke teamuitjes.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 12 mei t/m vr 30 september 2022

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 22.00 uur
Check de website voor de juiste tijden.

Prijs

Van 44,95 voor slechts 32,50

Locatie

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Meer informatie / boeken


Booking.com