Weet jij al waar je naartoe gaat op reis voor een korte vakantie? Dat scheelt wij ook niet! Kies nu voor een reis naar een onbekende bestemming v.a. €49,=

Boek nu hier een reis naar een bestemming die zowel bij jou als de organisatie nog niet bekend is. Verras jezelf of jezelf met iemand anders met een reis naar een onbekende bestemming.

Klik hier om je reis naar de onbekende bestemming te boeken.

Lijkt het je niet enorm spannend om tot het laatste moment in het ongewisse te zijn over de bestemming die je zult bereiken? Een 2 of 3 daagse verrassingtrip naar het grote onbekende. Deze bestemming zal op een uur of 2, maar maximaal 4 uur afstand liggen van je woonadres, of het adres wat je als woonadres opgeeft. Middels een systeem van tips en hints kun je het grote geheim ontrafelen.

Ga de uitdaging aan, stap in het diepe en reis naar het grote onbekende. Geef zelf aan hoeveel dagen je weg wilt en geef ook aan met welk vervoermiddel je wilt reizen, de auto of met het openbaar vervoer en de rest wordt voor je geregeld. Het enige wat jij nog moet doen is zorgen dat je de beschikking hebt over een auto, een motor mag natuurlijk ook, met een volle tank of een ticket of OV jaarkaart voor het openbaar vervoer. En vergeet niet een identiteit bewijs mee te nemen! Verder moet je zelf zorgdragen voor je eten. Dus ontbijt, lunch en diner is niet inbegrepen in de prijs. Parkeerkosten, toeristenbelasting, fooien en overige en bijkomende kosten zijn ook niet inbegrepen.

Er wordt gezorgd dat je vanaf je woonadres kunt vertrekken met een routebeschrijving en begeleiding via WhatsApp, via de snelste route naar je bestemming. Je krijgt leuke tips mee om je trip  nog leuker te maken en je bent vrij om zelf de slingers op te hangen om een te gekke tijd te hebben!

Kom op en ga de uitdaging aan!

Klik hier om je reis naar de onbekende bestemming te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 10 oktober t/m di 9 april 2019

Prijzen

V.a. €49,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje