Tijdelijke aktie t/m 14 september

Boek hier je tickets met korting voor een Dagentree naar een Welness Resort naar jouw keuze.

De zomer ligt achter ons, de vakanties zijn weer voorbij, de dagen worden korter en de kou ligt op de loer. Wat is dan fijner dan een dagje relaxen en ontspannen in een welness resort bij jou in de buurt. Heerlijk bijkomen van de dagelijkse drukte en stress en genieten van en in een rustige omgeving.

Wellness en sauna’s

Je kunt in dit arrangement kiezen uit een welness resort die jouw voorkeur geniet. De welness resorts die met deze mooie aanbieding meedoen zijn:

  • Spawell in Peize (Drenthe)
  • Spapuur in Tilburg (Noord Brabant)
  • Thermen Holiday in Schiedam (Zuid Holland)
  • De Zwaluwhoeve in Hierden (Gelderland)

Bij de prijs is een kop koffie of thee met een lekkernij inbegrepen.

Klik hier om je dagentree naar een welness resort naar keuze te boeken.

De vier welness resorts beschikken over uitgebreide faciliteiten om het de gasten naar hun zin te maken. Je kunt kiezen uit een enorme diversiteit aan sauna’s met verschillende items, buiten- en binnen zwembaden, whirlpools, stoom- en zoutwater baden en kruidenbaden en hottubs. Ook bestaat de mogelijkheid om overheerlijke behandelingen te ondergaan zoals massages in allerlei vormen. Van de klassieke massage tot hotstone massage en van speciale gezichtsbehandelingen tot belevings behandeling met speciale rituelen.

Brrrrrrr ga jij ook in het koude dompelbad na een warme ontspannen sauna? Of ga liever nagenieten van de warmte de lekkere geuren met een warme deken op een luie ligstoel en even helemaal niets………… Of wellicht liever de gedachten op 0 met dat ene leuke interssante onderwerp in een glossy of dat boek wat maar niet uitgelezen kon worden. Nu heb je de tijd.

Ook de culinaire liefhebbers kunnen uitstekend terecht bij één van de welness resorts die aan deze aanbieding mee doen. Bij een dagje genieten in een welness resort hoort ook genieten van smaaksensaties, diverse vruchtensappen en andere gezonde smoothies of sauna drankjes. Of liever toch een wijntje, biertje of borrel?

Klik hier om je dagentree naar een welness resort naar keuze te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 9 september t/m vr 14 december 2018

Prijzen

Van €39,15 voor v.a. €15,95


Booking.com
Het Laatste Tafeltje