Dagje kanoën incl. koffie met appelgebak in Giethoorn bij Smit v.a. €16,99

Een prachtige aanbieding om  een dag met 2,4 of 6 personen te gaan kanoën v.a. €16,99. Meer dan 50% korting.

Met zijn 2, of met het gezin, met collega’s,  enkele vrienden of buren een actief dagje weg in Nederland. Actief, maar ook genieten van de prachtige natuur en rust op het water.

 

Altijd al eens Hollands Venetië willen bekijken? Het prachtige waterdorp, die ligt in het Nationaal Park Weerribben en Wieden. Dus weinig wegen, maar veel wandel- , fiets- en waterpaden. Veel woningen in het dorp zijn alleen per boot te bereiken. Dat is voor buitenstaanders maar raar. Maar het is bijzonder en leuk om te zien. Ook veel woningen zijn alleen via een brug te bereiken. Dat is wel erg bijzonder, hierdoor heeft Giethoorn 176 bruggen.

Giethoorn is makkelijk te bereiken en vandaar kunt u het dorp en de omgeving ontdekken.  In de omgeving van Giethoorn vind je van openwater tot moerasbos. De plassen en meren van Wieden en Weerribben zijn de restanten van de stormvloeden en erosie door de golven van de Zuiderzee.

Een hele dag in een kano is geweldig. Je bepaalt zelf je route en voordat je weggaat of als je terugkomt staat een bak koffie met appelgebak voor je klaar. Ook dat bepaal je zelf.

Dit is een geweldige aanbieding, die je eigenlijk niet kan laten lopen. Je hebt gegarandeerd een super dag weg in eigen land, een actieve dag en je hebt nadien vast het gevoel dagen weg te zijn geweest.

Deze aanbieding is natuurlijk ook top voor een kado idee. Samen met een vriend en/of vriendin, samen met je zoon en/of dochter, met je ouders, gegarandeerd een goede keuze. En gezellig , omdat je in een tweepersoons kano vaart.

Deze aanbieding geldt tot 1 november ( niet op feestdagen), reserveren moet tevoren per email.

Wees er snel bij en boek hier je tickets.

 

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 15 juli t/m wo 31 oktober 2018

Openingstijden

Zie website

Prijzen

Zie informatie bij boeking.

Locatie

Fam. Smit
Zuiderpad 58 en 52
8355 CC Giethoorn

Contact

052136 16 25


Booking.com
Het Laatste Tafeltje