Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


3 of 4 dagen in de Straatsburg in de prachtige Elzas incl. ontbijt en een fles Crémant

Verblijf 3 of 4 dagen in het prachtige Straatsburg, de hoofdstad van de regio Elzas. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en is ideaal gelegen voor een stedentrip. Bezoek UNESCO Le Petit France, de schilderachtige wijk met de prachtige vakwerkhuizen. Dit kun je te voet doen of huur in de stad fietsen. In het centrum van de stad, omringd door de armen van de Ill, vind je de meeste locaties en monumenten waaraan Straatsburg zijn bekendheid te danken heeft, zoals de kathedraal, het Maison Kammerzell en de Ponts Couverts. Daarnaast vind je in deze stad ook het Europees Parlement. Verder zijn de kleurrijke wijndorpen en stadjes in de directe omgeving erg leuk om te bezoeken.

  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijt t.w.v. € 14,00 p.p.p.d.
  • 1 x gratis fles Crémant op de kamer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel op loopafstand van het centrum gelegen
  • Tip: rij de wijnroute van de Elzas of bezoek het Europees Parlement

Straatsburg ligt letterlijk op de grens met Duitsland en dat heeft grote invloed gehad op het karakter van deze Franse stad. Is Straatsburg eigenlijk wel Frans? Hier wordt het meeste bier van Frankrijk gebrouwen, zijn ze dol op knakworsten, eten ze zuurkool en dragen veel straten namen met een Duitse klank. Je zou zeggen dat dit Duitsland is, maar ook dat is niet waar. Dit heeft alles te maken met de interessante geschiedenis van Straatsburg. Wandel door het sfeervolle oude centrum van de stad. Hier vind je veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en natuurlijk typische Elzasser vakwerkhuizen. In het centrum hangt, dankzij de ligging en geschiedenis, een unieke Frans-Duitse sfeer.

Qualys-Hôtel des Princes

Het 3-sterren Qualys-Hôtel des Princes is een charmant hotel in een chique en rustige buurt in de stad Straatsburg. Het stadscentrum vind je op loopafstand van het hotel. Het Europees Parlement, de ambassades en consulaten en ook de botanische tuin bevinden zich in de directe omgeving.

De kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, Wi-Fi, kluisje en een badkamer met bad of douche en föhn.

Klik hier om je Citytrip te boeken

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 8 februari t/m vr 29 juni 2018

Prijs

V.a. €69,=
Van €105,= voor v.a. €69,=

Locatie

Qualys-Hôtel des Princes
33 Rue Geiler
67000 Straatsburg






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com