Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Midden in het schilderachtige Gulpdal in Mechelen staat het gastvriendelijke Hotel Brull, omringd door weilanden met grazende koeien. Oorspronkelijk was dit een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig is het een karakteristiek familiehotel waar service en gastvrijheid vanzelfsprekendheden zijn. Kom uw hart verliezen aan dit idyllische stukje Limburg!

Al bijna 100 jaar Limburgse gastvrijheid bij Hotel Brull…en dat merkt u! Een prettige ambiance ervaart u zowel op de landelijke binnenplaats, in de bourgondische huiskamer als in de idyllische hoteltuin met mooi terras. U kijkt hier prachtig uit over het heuvelland.

In het sfeervolle restaurant van Hotel Brull ontbijt of dineert u in een ongedwongen sfeer, met een waanzinnig uitzicht over de tuin en de aangrenzende heuvels. De uitstekende ontbijtbuffetten en enkele wandelroutes zijn sowieso bij de arrangementsprijs inbegrepen. Ook profiteert u als gast van gratis draadloos internet en kosteloos parkeren. Verder beschikt de accommodatie over een lift, een afgesloten fietsenstalling en “een plekje” voor uw hond. Deze is tegen betaling welkom.
Om te brullen, maar dan wél van het lachen; dát is overnachten bij Hotel Brull, waar de ligging, de sfeer en de service uitstekend zijn! Bekijk hieronder onze voordeligste hotelarrangementen met vele extra’s.
De 26 rookvrije en gezellige hotelkamers in Engelse stijl zijn standaard voorzien van gescheiden bedden, telefoon, televisie, (gratis) WiFi en een badkamer met föhn, toilet en douche. Het hotel beschikt over een Deluxe kamer op de begane grond, geschikt voor rolstoelgebruikers. Alleen op de Deluxe kamer is maximaal één bed bij te plaatsen. Slechts enkele kamers hebben een balkon.

Omgeving

De heuvelrijke omgeving van Mechelen is om bij weg te dromen. U logeert op een rustige, mooie locatie maar niet op een totaal verlaten plek; als u wilt kunt u in alle richtingen de drukte opzoeken. U bevindt zich in de stroomgebieden van de Gulp en de Geul. De Gulp is een snelstromende en zuurstofrijke zijbeek van de Geul, waarin vooral de beekforel veelvuldig wordt gesignaleerd. Ook de Geul herbergt een voor Nederland unieke flora en fauna. In veel bomen langs de Geul komt de – altijd groen blijvende – maretak voor. Verder spot u hier de ijsvogel en de grote gele kwikstaart. Ook pittoreske vakwerkhuisjes uit de 16e eeuw komt u onderweg tegen als u de diverse kerkpaden bewandelt. In het Zuid-Limburgse Mechelen, centraal tussen Maastricht en Aken, vindt u een stukje paradijs op aarde met lieflijke kerkdorpjes en een puur landelijk leven.

Gelegen in het schilderachtige dorpje Mechelen is Hotel Brull een ideaal uitgangspunt voor prachtige wandelingen of fietstochten langs heuvels en weilanden. Ieder seizoen laat het Zuid-Limburgse Heuvelland zich van een andere kant zien, maar altijd is het on-Hollands mooi. Ook voor het “ruigere fietswerk” is de streek rondom Mechelen en Gulpen een van de mooiste regio’s van Nederland. Liefhebbers van mountainbiken kunnen kiezen uit drie zeer uitdagende en fraaie routes. Verblijvend in Mechelen kunt u vele kanten op. Rust en landelijkheid heeft u direct bij de hand. Maar voor stadsvertier hoeft u ook niet ver te rijden. Gezellig winkelen kunt u in een van de mooie winkelsteden in de Euregio, bijvoorbeeld in Maastricht, Aken of Luik. Vraag de medewerkers van Hotel Brull naar suggesties.

Wat is er inbegrepen:

  • welkomstkopje koffie met Limburgse vlaai
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen chef’s menu
  • wandelroute door het Heuvelland van 14 km met bij terugkomst in het hotel een kop soep
  • huisgemaakte lekkernij als cadeau bij vertrek
  • gratis informatiepakket van de omgeving
  • gratis fietsroutes
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi
Exclusief: tax en handling fee (3,45 p.p.p.n.), administratiekosten (5,95 p.p).
Klik hier om je Citytrip te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

do 1 februari t/m za 29 december 2018

Prijs

€84,50 p.p.p.a.
Van €119,= voor €84,50 p.p.p.a.

Locatie

Hotel Brull
Hoofdstraat 26
6281 BD Mechelen






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com