251,00 Korting!


3 dagen Berlijn. Al je graag een stedentrip maakt, breng dan eens een bezoek aan Berlijn. Dat is de prachtige en trendy hoofdstad van Duitsland. Tijdens deze 3 dagen beschik je  over voldoende tijd om deze fantastische stad te verkennen. Een bezoek aan Slot Charlotteburg, de Postdammer Platz, de Gendarmenmarkt, het Rijksdaggebouw, de Berliner Dom en de Brandenburger Tor & Unter den Linden zijn zeker een bezoek waard. Via DagjeuiPagina.nl kun je nu een super voordelige aanbieding boeken; 3 dagen Berlijn in het Ameron Abion Hotel met een korting die oploopt tot wel 38%. Je kunt deze fantastische aanbieding via deze website boeken voor slechts 249,00 in plaats van 400,00. Dat scheelt je dus al gauw 251,00. Daar kun je tijdens je stedentrip bijvoorbeeld heerlijk voor dineren. Of lekker uitgebreid winkelen.
 
Klik hier om je 3 daagse stedentrip Berlijn te boeken.

Berlijn verkennen:

Deze prachtstad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur, die de unieke stad vroeger verdeelde in Oost Berlijn en West Berlijn. De authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd met de moderne architectuur en de prachtige elementen uit de tijd van de tweedeling maken Berlijn de ideale prachtstad die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. De shopliefhebbers zullen in de unieke stad zeker niks te kort komen. Bezoek de KaDeWe en de Alexanderplatz. Deze prachtige stedentrip Berlijn is dan ook een echte aanrader voor zowel jong als oud!

Stedentrip 3 dagen Berlijn

3 dagen Berlijn verkennen:

Berlijn is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en cultuur, en er is veel te zien en te doen tijdens een stedentrip. Hier zijn een paar aanbevelingen om je op weg te helpen:

GESCHIEDENIS

  • Bezoek de Brandenburger Tor. Dit is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Berlijn en een symbool van de Duitse eenheid. Het is een prachtige plek om foto’s te maken en te genieten van de historische sfeer.
  • Ga naar de Berlijnse Muur. De Muur is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn en een belangrijk symbool van de Koude Oorlog. Je kunt nog steeds delen van de Muur zien en er zijn verschillende musea die de geschiedenis van de Muur vertellen. Er is ook een Muurmuseum om te bezoeken.
  • Bezoek het Museuminsel. Dit is een verzameling van vijf musea op een eiland in de rivier de Spree. Het is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en heeft een aantal van de belangrijkste kunstschatten ter wereld, waaronder het beroemde Pergamonmuseum.
  • Ga naar het Reichstag-gebouw. Dit is namelijk de thuisbasis van het Duitse parlement en heeft een prachtige koepel die uitkijkt over de stad. Je kunt gratis toegang krijgen tot de koepel, maar moet wel van tevoren online reserveren

WINKELEN,ETEN & DRINKEN

  • Breng een bezoek aan de Tiergarten. Dit is een groot stadspark in het centrum van Berlijn en een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Je kunt er fietsen, wandelen en picknicken.
  • Ga winkelen op de Kurfürstendamm. Dit is met stip de belangrijkste winkelstraat van Berlijn en heeft een breed scala aan winkels, restaurants en cafés.
  • Maak eens een wandeling door de wijk Kreuzberg. Deze wijk staat bekend om zijn alternatieve sfeer en is een geweldige plek om te genieten van straatkunst, lokale cafés en bars en om te ontdekken wat de Berlijnse cultuur zo uniek maakt. Of bezoek de wijk onder leiding van een ervaren gids.
  •  
 

Stedentrip 3 dagen Berlijn

3 dagen AMERON Abion Hotel Berlin Spreebogen:

AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin is prachtig gelegen aan de rivier de Spree. Kom genieten van de sauna, het stoombad en een heerlijk ontbijt. En in een half uurtje lopen ben je zo bij de leukste bezienswaardigheden. Klaar om deze wereldstad te ontdekken? Boek jouw verblijf vandaag nog met korting en geniet alvast van de voorpret. Op naar Duitsland!
Stedentrip 3 dagen Berlijn

Wat is inclusief je 3 dagen Berlijn?

  • 2 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer in het AMERON Abion Hotel Berlijn Spreebogen
  • Voor 2 personen dagelijks ontbijt
  • Gebruik van de sauna, stoombad en de fitnessruimte 
  • Inclusief wifi en city tax/toeristenbelasting.
Klik hier om je 3 daagse stedentrip Berlijn te boeken.

3 dagen Berlijn met kinderen:

Berlijn is een geweldige stad om met kinderen te bezoeken. Hier zijn enkele ideeën voor activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin:
  • Bezoek de Berlijnse dierentuin (Zoologischer Garten Berlin) en het nabijgelegen aquarium (Aquarium Berlin). De dierentuin heeft meer dan 20.000 dieren en is de oudste en meest diverse dierentuin van Duitsland. Het aquarium heeft meer dan 9.000 vissen en andere zeedieren.
  • Breng een bezoek aan het Legoland Discovery Center Berlin. Dit is een overdekt attractiepark waar kinderen kunnen spelen met LEGO, een interactieve tour kunnen maken door een LEGO-fabriek en kunnen genieten van een 4D-bioscoopervaring.
  • Verken het park Tiergarten, een groot park in het hart van de stad. Hier kunt u picknicken, wandelen, fietsen en genieten van de vele speeltuinen en fonteinen.
  • Bezoek het Science Center Spectrum, waar kinderen kunnen experimenteren met wetenschap en technologie.
  • Maak een ritje in de Berlijnse Fernsehturm, een iconische televisietoren in het centrum van de stad. Vanaf hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over Berlijn.
  • Breng een bezoek aan het DDR-museum, waar u kunt zien hoe het leven was in de voormalige Duitse Democratische Republiek.
  • Bezoek het Kindermuseum MACHmit! waar kinderen kunnen experimenteren, spelen en leren over kunst en wetenschap.
  • Ga naar het Berlijnse Olympiastadion, waar u een rondleiding kunt krijgen en meer kunt leren over de geschiedenis van de Olympische Spelen.
  • Maak een boottocht over de rivier de Spree, waarbij u kunt genieten van de bezienswaardigheden van Berlijn vanaf het water.
  • Bezoek het Kasteel Charlottenburg, een prachtig paleis uit de 17e eeuw met prachtige tuinen. Hier kunt u genieten van een picknick, een wandeling maken en het paleis van binnen bekijken.
  • Een ander leerzaam bezoek is aan de beroemde Reichstag
Er zijn tal van andere activiteiten in Berlijn die geschikt zijn voor kinderen. Vanwege de omvang van de stad, is het handig om een transportpas te kopen om gemakkelijk van de ene naar de andere attractie te komen.
AMERON Abion Hotel

Zelf je hotel bespreken:

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf je hotel te bespreken. DagjeuitPagina.nl heeft een ruim aanbod van allerlei soorten hotels in diverse prijsklassen. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Berlijn te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in andere stedentrips.

 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 9 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

Van 400,00 voor maar 249,00
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com