Stad van Gaudi en Camp Nou


Bezoek ook eens een van de meest veelzijdige steden van Europa, Barcelona! De stad van Goudi, de voetbalclub van de stad, de Ramblas en vele andere bezienswaardigheden. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelige deze prachtige stad bezoeken. 5 dagen Barcelona, inclusief je bus en het hotel voor slechts 189,95. Kortom voor het geld hoef je het niet te laten!

Klik ook hier om je 5 daagse Barcelona Verkennen arrangement te boeken.

https://www.youtube.com/watch?v=0cHbqAIw4zc

Barcelona Verkennen:

Barcelona is de ideale stad om een stedentrip naar te ondernemen. Er is namelijk bijzonder veel te zien en te ondernemen. Onder andere ligt de stad aan de Middellandse Zee en kun je heerljk aan het strand vertoeven. De stad beschikt over 2 bekende stranden. En ’s avonds flaneren over de boulevard La Rambla. En natuurlijk heerlijke Spaanse tapas bestellen met een zelfgemaakte karaf sangria. De echte voetballiefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de thuisbasis van FC Barcelona, Camp Nou. Maar deze oude stad is vooral de stad van de wereldberoemde kunstenaar Goudi. Hieronder vind je een aantal bezienswaardigheden die je onder andere kunt bezoeken, zoals:

Klik maar eens hier om alvast je entree tickets te bestellen voor de verschillende bezienswaardigheden. Ook kun je daar meer ideeën opdoen voor tijdens je bezoek. En het scheelt je vaak wachten voor de kassa’s en of wachten voor de entree.

Hotel:

Tijdens dit arrangement verblijf je in het Hotel Ibis Barcelona Molins de Rei. Dit hotel is gelegen in de gemeente Molins de Rei. Het centrum van Barcelona ligt op 17 kilometer afstand en is met het openbaar vervoer heel goed en makkelijk te bereiken. Het treinstation Molins de Rei ligt op 1,1 kilometer van het hotel.

 

Stedentrip Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 maal ontbijtbuffet
  • 20 kg bagage

Wat is exclusief:

  • Reserveringskosten 20,00 per boeking
  • Overige verzorging ter plaatse
  • Entreegelden
  • Reis- annuleringsverzekering
  • Toeslag 1- en 3-persoonskamer
  • Calamiteitenfonds

Klik ook hier om je 5 daagse Barcelona Verkennen arrangement te boeken.

Citytrip Barcelona

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 25 augustus t/m wo 2 maart 2022

Prijs

Vanaf 189,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com