Hemelvaart – Een Dagje Londen

 

Omschrijving

Bezoek nu met onze busreis Londen; de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de door ons aangeboden busreis krijgt u voldoende tijd om de prachtige miljoenenstad te bezichtigen, want in Londen zijn de vele bezienswaardigheden zeker een bezoek waard. Onze stedentrip Londen is echt een aanrader voor zowel jong als oud!

Programma

In de avond/nacht zullen we de reis beginnen. Wij vertrekken richting Calais/Duinkerken waarna we via de Eurotunnel of per ferry in de stad Londen arriveren.

We beginnen deze dag met een korte stadsrondrit langs de beroemde bezienswaardigheden zoals het London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Daarna zal de chauffeur u afzetten bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint uw vrije tijd (minimaal 9 uren) en kunt u Londen op uw gemak verkennen. Tevens heeft u de gelegenheid om een boottocht over de prachtige rivier The Thames te maken. In de avond beginnen we aan de terugreis, in de vroege ochtend zullen wij weer terugkeren in Nederland.


Let op: U bent in Londen op de datum die u boekt, u vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Voor deelname aan deze reis bent u verplicht in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Tevens dient u van iedere boeker het documentnummer en de vervaldatum van het legitimatiebewijs in te vullen. Indien u de reis al geboekt heeft, en in bezit bent van een nieuw legitimatiebewijs stellen wij het op prijs als u dit aan ons doorgeeft.
Kijk in de veelgestelde vragen of u een visum nodig heeft.

Inclusief

 • Korte stadstour (onder voorbehoud)
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Exclusief

 • Reserveringskosten €10,- per boeking
 • Overige Verzorging
 • Entreegelden
 • Reis- annuleringsverzekering

Opties

 • Gegarandeerd stoelen naast elkaar – €5,00
  Er worden stoelen gereserveerd, zodat u gegarandeerd naast elkaar zit tijdens de reis. (Alleen mogelijk bij boekingen met even persoonsaantallen).
 • Boottocht over de Thames – €12,00
  U ontvangt een enkel ticket voor een boottocht van en naar een pier naar keuze. Klik hier voor het overzicht van de beschikbare piers en tijden.
 • Specifieke stoel reserveren – €15,00
  Indien u op een specifieke plaats in de bus wilt zitten dan kunt u hiervoor een stoel reserveren.

Klik hier om je Citytrip Londen te boeken

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 10 mei 2018


Booking.com
Het Laatste Tafeltje