15,45 Korting!


Een Dagje Londen als stedentrip is een geweldige keuze! Londen is een bruisende metropool vol geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden en entertainment. Bezoek nu met deze busreis Londen. Ofwel de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze busreis krijgt je voldoende tijd om de prachtige miljoenenstad te bezichtigen, want in Londen zijn de vele bezienswaardigheden zeker een bezoek waard. Een stedentrip Londen is echt een aanrader voor zowel jong als oud!
 
Klik ook eens hier om je Dagje Londen te boeken.

Dagje Londen

Wat te doen tijdens je Dagje Londen:

  • Bezienswaardigheden: Breng een bezoek aan iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower of London, de Tower Bridge, Buckingham Palace, de Houses of Parliament en de London Eye. Vergeet ook niet een wandeling te maken langs de Theems.
  • Musea en galerijen: Londen heeft een indrukwekkende collectie musea en galerijen. Bezoek het British Museum, de National Gallery, het Natural History Museum, het Victoria and Albert Museum en Tate Modern.
  • West End-theaters: Geniet van een avondje uit in het beroemde West End van Londen. Bekijk een musical, toneelstuk of een ander theatervoorstelling in een van de vele theaters in de omgeving.
  • Winkelen: Ga winkelen in bekende winkelstraten zoals Oxford Street, Regent Street en Carnaby Street. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan warenhuizen zoals Harrods en Selfridges.
  • Parken: Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van de prachtige parken van Londen. Hyde Park, St. James’s Park en Regent’s Park zijn perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de natuur.
  • Voedsel en drinken: Proef de diverse culinaire scene van Londen. Bezoek Borough Market voor heerlijke gerechten, geniet van afternoontea in een van de vele theehuizen en probeer gerechten uit verschillende keukens in de vele restaurants van de stad.
  • Boottocht op de Theems: Maak een ontspannende boottocht over de Theems en geniet van het uitzicht op de skyline van Londen en de bezienswaardigheden langs de rivier. Of een boottocht over de Theems van Westminster naar Greenwich.
  • Dagtocht naar nabijgelegen attracties: Overweeg een dagtocht naar nabijgelegen attracties zoals Windsor Castle, Stonehenge of een combi tour Oxford en Cambridge. Deze plaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Londen en bieden een interessante toevoeging aan je reis.

Zorg ervoor dat je van tevoren de openingstijden en toegangsvereisten van bezienswaardigheden controleert, vooral in het licht van eventuele beperkingen of veranderingen als gevolg van de huidige situatie. Veel plezier met het plannen van je stedentrip naar Londen!

Wat kun je verwachten tijdens je Dagje Londen:

In de avond/nacht zullen we de reis beginnen. Wij vertrekken richting Calais/Duinkerken waarna we via de Eurotunnel of per ferry in de stad Londen arriveren.

We beginnen deze dag met een korte stadsrondrit langs de beroemde bezienswaardigheden zoals het London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Daarna zal de chauffeur je afzetten bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint je vrije tijd (minimaal 9 uren) en kun je Londen op je gemak verkennen. Tevens heb je de gelegenheid om bijvoorbeeld een boottocht over de prachtige rivier The Thames te maken. In de avond begint de terugreis, in de vroege ochtend zul je weer terugkeren in Nederland.

Wat kun je verwachten:

In de avond/nacht vóór de door jou geboekte aankomstdatum zal de reis naar Londen van start gaan. Je vertrekt richting Calais of Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in Engeland arriveert. In Engeland aangekomen rijd je per luxe touringcar naar de stad Londen.

Bij aankomst in de stad start je met een korte stadstour langs verschillende bekende bezienswaardigheden. Zo rijd je onder andere langs; de London Eye, de Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar square (de geplande stadstour is onder voorbehoud in verband met de rij- en rusttijdenwet). Na de stadstour zal de chauffeur je afzetten op Victoria Embankment. Vanuit hier begint jouw vrije tijd (minimaal 9 uur) en kun je Londen heerlijk op eigen gelegenheid verkennen. Tevens heb je de mogelijkheid om onder andere een boottocht over de prachtige rivier de Thames te maken. Deze boottocht kun je optioneel bijboeken. In de avond begin je aan de terugreis waarna je in de vroege ochtend zal terugkeren op de door jou geboekte opstapplaats.

Let op: Je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor

Wat is inclusief je Dagje Londen:

  • Korte stadstour (onder voorbehoud)
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Wat is exclusief:

  • Reis- annuleringsverzekering
  • Entreegelden
  • Overige Verzorging

Klik ook eens hier om je Dagje Londen te boeken.

Waar anderen naar keken en meer:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer Stedentrips.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 20 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

Van 114,95 voor maar 99,50
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com