We vertrekken vroeg in de morgen, zodat we aan het begin van de avond bij ons hotel in Londen arriveren.

Dag 2 Vrije dag of ochtend met stadsrondrit

Nadat u hebt kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we voor een stadsrondrit door Londen. Per touringcar maken we een ontdekkingstocht langs de verschillende bezienswaardigheden waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. U bekijkt het altijd drukke Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. U bent in de gelegenheid om een boottocht over de Theems te maken om zo Londen vanaf het water te bekijken. In de middag wordt u naar de beroemde winkelstraten Regentstreet en Oxfordstreet gebracht, waar u naar hartenlust kunt rondkijken in de grote typisch Engelse warenhuizen. In de avond kunt u deelnemen aan een avondtour door Londen.

Dag 3 Greenwich en Tower of Londen

Vandaag brengen we een bezoek aan Greenwich. Greenwich is beroemd vanwege het Royal Observatorium dat de basis vormt voor de Greenwich-tijd en de 0-meridiaan op onze wereldbol. Daarnaast biedt Greenwich vele bezienswaardigheden en musea. Na ons bezoek aan Greenwich brengt de chauffeur u naar de Tower of Londen. Ontdek de meer dan 900 jaar oude geschiedenis van deze vesting en bewonder de kroonjuwelen van Engeland. Alvorens u aan het einde van de dag terugkeert naar uw hotel heeft u nog even de tijd om rond te snuffelen in de vele winkeltjes en boetiekjes van Covent Garden.

Dag 4 Terugreis

Na het ontbijt vertrekken we richting Nederland. In Noord-Brabant krijgt u de gelegenheid voor het afscheidsdiner alvorens u met de servicelijn wordt terug gebracht naar uw opstapplaats. De reizigers die in Breda uitstappen worden nog voor het afscheidsdiner teruggebracht naar Breda.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 17 februari t/m vr 14 december 2018


Booking.com
Het Laatste Tafeltje