An absolute Must See!


De Amsterdamse Wallen tour is een onmisbare belevenis! Ben je op zoek naar een regelrechte cultuurshock? Kijk niet verder, maar boek hier je indrukwekkende wandeltour.

Klik ook hier om je voucher voor de Amsterdamse Wallen Tour te bestellen.

Amsterdamse Wallen Tour

Amsterdamse Wallen:

De Amsterdamse Wallen zijn niet vergelijkbaar met iets anders op de hele wereld. Deze wilde straten behoren met stip tot een paar van de meest geweldige bezienswaardigheden van de stad. Ga mee op de Amsterdam Wallen Tour en ontdek zelf hoe bijzonder dit stukje Nederland is! De Amsterdam Wallen is een absolute must-see event en een echte Amsterdamse belevenis! De oudste van de Red Light Districts, De Wallen, zijn honderden jaren oud. Het heeft zijn reputatie al verdiend in de zestiende eeuw. In de tijd dat de straten vol stonden met matrozen uit de haven, die op verlof waren. Vandaag de dag staan de straten vol met toeristen vanuit de hele wereld die de wilde en historische buurt willen ontdekken! En natuurlijk selfies maken voor thuis.

De Tour:

Ga ook eens mee naar op de Amsterdam Wallen Tour, gegidst door een van de meest charmantste en meest vriendelijke gidsen. En ontdek de verstopte geheimen van deze erotische straten. Ze zullen je een unieke en originele kant van deze beroemde Wallen laten zien. Deze tour leid je rond en langs de meest populaire plekjes op De Wallen. Tijdens de tour worden je de leukste en meest interessante feitjes verteld en laat men je geweldige bezienswaardigheden zien! De Wallen hebben werkelijk alles waar Amsterdam wereldwijd bekend om staat. Van strip clubs naar seks shows en van het cannabis informatie centrum tot de museums voor prosititutie!

Info Amsterdamse Wallen Tour:

De tour start dagelijks om 17.00 uur en de minimum grootte van de groep is 8 personen. Bij deze tour is een drankje inbegrepen.

Klik ook hier om je voucher voor de Amsterdamse Wallen Tour te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken ook, of waren onder andere geïnteresseerd in de Bierbrouwers Tour,

Stedentrip:

Amsterdam heeft zoveel bezienswaardigheden en zoveel leuke dingen te ondernemen dat je vast niet genoeg hebt aan één dag. Plak er ook één of twee dagen extra aan je stedentrip Amsterdam aan vast in combinatie met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik ook eens hier om je hotelovernachting in Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

di 18 februari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Dagelijks 17.00 uur

Prijs

20,00
20,00

Locatie

FunAmsterdam
Singel 287
1012WH Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com