84% Korting!

Art Fair Breda is volop cultuur snuiven in Noord Brabant. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu wel heel voordelige je entree tickets bestellen met wel 84% korting van 63,90 voor slechts 9,95.

Klik hier om je entree tickets voor de Art Fair Breda te bestellen.

Bekijk voor een impressie van de fair van vorig jaar onderstaande film van BredaNu.

Art Fair Breda 2020:

In de Grote Kerk in Breda wordt op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 wederom een Art Fair gehouden. Door de zeer succesvolle voorgaande edities, wordt de kunst fair dit jaar inmiddels voor de 5e keer georganiseerd. Overigens was de vorige editie alweer enige tijd geleden, namelijk in 2017. In de passende en sfeervolle entourage van de Grote Kerk in Breda komen 75 beelden kunstenaars bijeen om je ongeveer 600 bijzondere kunstwerken te tonen.

Art Fair Breda 2020

Aanwezige Kunstenaars:

Het mooie van deze fair is dat de kunstenaars zelf aanwezig zullen zijn. Daardoor ben je in de gelegenheid om met ze kennis te maken. En kunnen ze je ook van alles over hun unieke creaties vertellen. De onderwerpen in die gesprekken zullen dan vast gaan over items zoals creativiteit, passie, materiaalkeuze, gedrevenheid en inspiratie. En jij kunt daarbij zijn en tegelijkertijd lekker genieten van een goed glas wijn of een overheerlijke koffie.

sfeervolle ambiance in de Grote Kerk Breda

Wat is inclusief deze deal:

Naast de entree ticket voor het event krijg je ook nog 2 delen van “Beeldende Kunst in Nederland” en tevens 2 kunst eierdopjes ter waarde van 7,=.

Klik hier om je entree tickets voor de Art Fair Breda te bestellen.

Art Fair Breda wordt georganiseerd in de Grote Kerk Breda

Stedentrip Breda:

Je kunt een bezoek een deze cultuur beurs natuurlijk ook combineren met een stedentrip Breda. Naast de Art Fair ook de rest van deze historische stad verkennen. Overigens heb je de Grote Kerk dan al bekeken. Als je de stedentrip Breda wilt combineren met een hotel overnachting kun je hier klikken om je hotelovernachting Breda te boeken.

Andere culturele evenementen:

Andere bezoekers waren ook geïnteresseerd of op zoek naar de volgende culturele evenementen of dagjes uit, zoals bijvoorbeeld Art Fair Eindhoven. Maar ook het Moco Museum in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 t/m zo 30 augustus 2020

Openingstijden

11.00 - 17.30

Prijzen

Van 63,90 voor maar 9,95
Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis

Locatie

Grote Kerk Breda - Onze Lieve Vrouwe Kerk Breda
Kerkplein 2
4811 XT Breda
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com