50% Korting!

Bereid je nu alvast voor op de winter en de wintersport. Kom skiën of snowboarden bij De Uithof in Den Haag. Goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 50% korting van €17,50 voor maar €8,75.

Klik hier om je goedkope entree tickets om te skiën of snowboarden bij De Uithof te bestellen.

Skiën of snowboarden bij De Uithof:

Met deze voucher mag je 2 uur langs skiën of snowboarden op een 211 meter lange indoor piste. Het grote voordeel van een indoor piste is dat je je niet druk hoeft te maken of er wel sneeuw ligt en ook niet wat de sneeuwcondities zijn. Want sneeuw is er namelijk in ruime mate aanwezig en bovendien zijn de sneeuwcondities meer dan prima!. En als de weergoden je slecht gezind zijn, maakt dat niets uit voor een heerlijk dagje fun in de sneeuw.

Show je skills als snowboarder in De Uithof.

Beginner of gevorderde:

Als je komt skiën of snowboarden in De Uithof maakt het helemaal niets uit of je een leek onder de beginners bent of de professional onder de gevorderden. Je kunt heerlijk je supersonische skills uitproberen of aansluiten bij een skiles klas. En een bezoekje aan De Uithof is tevens geschikt voor zowel jong als oud. Kortom boek snel je dagje uit wintersport in eigen land.

Leer skiën of snowboarden in De Uithof in Den Haag.

Materiaal:

Ben je niet in het bezit van het juiste materiaal? Geen nood, de benodigde uitrusting kun je tegen aantrekkelijke prijzen huren. Skistokken kun je gratis gebruiken. En een goede tip is om je warm te kleden. Het is namelijk vanzelfsprekend erg koud op de piste. Om de sneeuw in een goede conditie te houden is de temperatuur op de piste circa -8 graden Celsius. Overigens is het dragen van handschoenen verplicht. En onder de 16 jaar oud ben je eveneens verplicht om een helm te dragen.

211 meter lange skipiste bij De Uithof.

NB: Helaas is De Uithof niet voor rolstoelen toegankelijk.

Klik hier om je goedkope entree tickets om te skiën of snowboarden bij De Uithof te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 19 november t/m vr 27 maart 2020

Openingstijden

Er zijn verschillende openingstijden. Check de site.

Prijzen

Van €17,50 voor slechts €8,75

Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com