O jee, nu al uitverkocht!


Waan je ook eens in weelde en breng een bezoek aan de grootste luxebeurs ter wereld, de Masters EXPO in de Amsterdam Rai. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu gebruik maken van een leuke en zeer voordelige aanbieding met wel 50% korting. Een entree ticket kost dan geen 50,00, maar slechts 25,00. Dat scheelt je dus al gauw 25,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor de beurs Masters EXPO in Amsterdam Rai te bestellen.

Masters EXPO 2021:

Dit jaar wordt de 19e editie gehouden van de grootste luxebeurs van de wereld, Masters EXPO. Het thema voor 2021 luidt: “The Forward Edition”.Deze editie staat in het teken van “vooruit kijken”. Oftewel volgens de organisator Yves Gijrath: “Het is tijd om weer naar voren te kijken en de mouwen op te stropen. Het enthousiasme van de honderden exposanten, standbouwers, ontwerpers en artiesten is ónze inspiratie. Onze beurs- en hospitality industrie heeft geleden, maar recht haar rug en staat weer op”.

The Love Edition tijden de masters of LXRY

Alles uit de kast:

Gedrevenheid, vakwerk, passie en alles uit de kast willen halen om de bezoekers alle dagen van de beurs maximaal te kunnen bedienen. Breng ook eens een bezoek aan deze unieke, prestigieuze premium lifestylebeurs. En naast dit alles is deze beurs the place to be om te netwerken, op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties en daadwerkelijk zaken te doen.

Vakmanschap en kwaliteit op deze lifestylbeurs

Wat kun je verwachten van de Masters EXPO 2021:

Tijdens deze beurs vind je uitsluitend kwaliteit. Overtuig jezelf van en treed binnen in de wereld van fashion, design, interieur, gadgets, kunst, juwelen en sieraden, fotografie, boating, auto’s, reizen en meer. Alles met oog voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Origineel, uniek en altijd de beste willen zijn.

Daarnaast kun je hier tevens van alles vinden wat je in een echte stad ook kunt aantreffen. Van hele huizen, zwembaden, tot pleinen en theaters.

Fashion tijdens de Masters of LXRY.

Wist je dat:

Wist je dat de beursvloer dit jaar zo’n 50.000 m2 bedraagt. Voor dit jaar worden er meer dan 45.000 bezoekers verwacht. En exposanten zullen naar verwachting voor meer dan 250 miljoen euro aan transacties doen.

Klik ook hier om je entree tickets voor de beurs Masters EXPO in Amsterdam Rai te bestellen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan de beurs natuurlijkook prima combineren met een stedentrip Amsterdam. Kijk maar eens verder op de site voor de leukste en interessantste bezienswaardigheden.

Kunst op de Masters of LXRY

Waar anderen naar keken:

Een bezoek aan deze unieke beurs is prima te combineren met een stedentrip Amstertdam. Wat is nou leuker dan om een gezellige of romantische hotelovernachting te boeken. Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken daarom ook naar, of waren geïnteresseerd in een hotelovernachting Amsterdam.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 19 t/m ma 22 november 2021

Openingstijden

Vrijdag 19 november: 12.00 - 22.00 uur
Zaterdag 20 november: 10.00 - 17.00 uur
Zondag 21 november: 11.00 - 21.00 uur
Maandag 22 november: 12.00 - 19.00 uur

Prijs

Van 50,00 voor slechts 25,00

Locatie

Amsterdam Rai
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com