Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Als je nog eens een stedentrip naar Londen wil maken, kies dan voor de comfortabele schepen van StenaLine. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu voordelig met 2 personen met de boot naar Londen. Tickets voor de ferry kun je nu met wel 51% korting bestellen van €326,= voor slechts €159,=

Klik hier om je 3 daagse minicruise Londen voor 2 personen, inclusief treinticket vanaf de haven neer het centrum van Londen te boeken.

3 daagse Minicruise naar Londen:

’s Avonds stap je relaxt aan boord van de StenaLine. Nadat je je bagage naar je hut hebt gebracht, kun je  aan boord kun je genieten van het entertainment. Heerlijk eten in één van de de restaurants, een drankje in één van de bars, loungerooms en natuurlijk een gokje wagen in het casino. De superferry klieft door de golven van de Noordzee, terwijl je niet druk hoeft te maken over de route of over waar je je auto parkeert, maar lekker aan het ontspannen bent, ’s Morgens wacht een ontbijt op je (geldt niet voor alle arrangementen) en arriveer je in Harwich.

Citytrip Londen

Treinticket:

Het treinticket vanuit de haven van Harwich naar het centrum van Londen is inclusief dit arrangement. Dat maakt deze 3 daagse minicruise wel lekker makkelijk, eenvoudig en daardoor is het wel heel erg relaxt reizen

The Londen Eye

Bezienswaardigheden:

In het centrum zijn er bijzonder veel bezienswaardigheden te bezoeken en te bekijken. De bekendste zijn onder andere de Tower, Tower Bridge, Hyde Park, St. Pauls Cathedral, Londen Eye, Big Ben en de House of Parliament. Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld Buckingham Palace en de wisseling van de wacht, Churchill War Rooms en Trafalgar Square. Een ander leuke tip is om eens een cruise te maken over de rivier de Theems. Dan kun je deze prachtige stad met zijn unieke skyline ook eens vanaf de waterkant bekijken.

Vele bezienswaardigheden in Londen

Kerstshoppen:

Maar wellicht de meest voor de hand liggende reden om deze metropool te bezoeken in deze tijd van het jaar is toch wel de kerst. En de enorme kerstsfeer die er in het centrum heerst. Duizenden lichtjes, versierde kerstbomen, kerstmannen met of zonder arreslee en rendieren. Alles wat je inademt is kerst. Boek snel je 3 daagse minicruise en geniet van deze fantastische sfeer en ambiance.

Heerlijk kerstshoppen in Londen

Klik hier om je 3 daagse minicruise Londen voor 2 personen, inclusief treinticket vanaf de haven neer het centrum van Londen te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 15 oktober t/m di 31 maart 2020

Prijs

Vanaf €159,=
Vanaf €159,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com