Speciale kerstshop busreizen!

Heb jij ook al zo’n zin in de gezellige dagen rondom de kerst? En is je het je hobby om heerlijk te shoppen? Grijp dan nu je kans want je kunt via Dagjeuitpagina.nl eens gezellig kerstshoppen in een Europese stad van jouw keuze met leuke kortingen. Er zijn al busreizen naar diverse steden vanaf 519,00! Zien we jou aan boord van één van de luxe touringcars of in een cruise schip?

Klik hier om een leuke Europese stad uit te kiezen om te gaan kerstshoppen.

Kerstdecor in Londen.

Kerstshoppen:

Welke stad gaat het worden en hoeveel dagen wil je op pad? Kies maar uit. De leukste en vooral gezelligste kerst steden van Europa zijn nu makkelijk te bereiken en te boeken. Wordt het Londen, wereldberoemd om haar kerst aankleding en ultieme kerstsfeer, of ga je liever of de romantische stad Parijs. Of toch liever naar één van de mooiste steden ter wereld, Praag! Met haar prachtig authentieke binnenstad, schitterend gelegen aan de rivier de Moldau.

Kun je geen keuze maken uit het ruime aanbod van mogelijkheden, geen paniek, dan boek je toch gewoon een extra reis. De prijzen zijn namelijk bijzonder laag, zodat je optimaal kunt genieten van de voordelen. En tijdens deze busreizen heb je veel tijd om zelf in te vullen.

Berlijn in kerstsferen.

Kerstshoppen op een gezellige Kerstmarkt:

Steden zoals Düsseldorf, Münster en Dormund staan bekend om hun traditionele kerstmarkten. Wekenlang zijn deze steden in kerstsferen versierd, met duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van Glühwein, kerstmuziek en natuurlijk een heuse echte kerstman. Combineer eens een stedentrip met zo’n traditionele kerstmarkt.

Kerstmarkt Cruise

Disneyland Parijs:

Een leuk idee is om het kerstshoppen in Parijs te combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs. Ook Disneyland is omgetoverd tot een magisch winterparadijs met al je Walt Disney helden. Je kunt kiezen uit één of meerdaagse reizen naar Disneyland Parijs, eventueel gecombineerd met een verblijf in de stad zelf.

Kerstshoppen combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs.

Waarom kerstshoppen met de bus:

De voordelen van het reizen per luxe touringcar zijn divers. Je hoeft je niet druk te maken over de route, je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats, geen last van woekerprijzen voor een parkeerplaats en je hebt geen last van files of druk wintersport verkeer. Maar wellicht een ander belangrijk voordeel is dat je buschauffeur je vaak de mooiste plekjes van een stad kan laten zien.

Klik hier om een leuke Europese stad uit te kiezen om te gaan kerstshoppen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in nog meer kerstmarkten.

Bekijk deze aanbieding

Het Laatste Tafeltje