38% Korting!

Voor een heerlijk stout en spannend dagje uit bezoek je Bobbi Edens Loversland in Zwolle. In navolging op de zeer succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt er dit jaar in september wederom een Loversland beurs gehouden. Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 38% korting van €20,= voor slechts €12,50.

Klik hier om je entree tickets voor Bobbi Edens Loversland in Zwolle te bestellen.

Bobbi Edens Loversland:

De Bobbi Edens Loversland editie 2019 wordt deze keer gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. De editie van dit jaar staat weer geheel in het teken van spannende en spectaculaire evenementen, zinnen prikkelende shows, spannende workshops, stands vol erotische artikelen, masterclasses en Burlesque shows.

Stands met erotische artikelen op allerlei gebieden tijden Bobbi Edens Loversland

Swingerscafé:

Breng ook eens een bezoek aan het Swingerscafé. In dit café kun je terecht als je op het beginnende pad van het “swingen” bent, maar is ook geschikt voor de ervaren swingers. Als je alleen nieuwsgierig bent mag je ook best even komen kijken hoor………

Kortom op Loversland vind je werkelijk alles op het gebied van erotiek en sensueel genot. Van BDSM artikelen tot lingerie in allerlei designs, maten en kleuren. Lak, leer, latex of die exentrieke netkousen, je vindt het er allemaal. Volg ook eens een  workshop pimp je toy, kijk je ogen uit tijdens een SM show of kom eens kijken in het fetish café en zoek je weg in het erotisch labyrint.

En natuurlijk kun je ook dit jaar weer spannende verassingen verwachten.

Live optredens tijdens Bobbi Edens Loversland

Tickets:

Bobbi Edens Loversland wordt gehouden van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september. Je kunt je tickets bestellen voor één van die dagen of een ticket waarmee je het hele weekeind toegang tot de beurs hebt.

Bereikbaarheid:

Je kunt de IJsselhallen in Zwolle prima met het openbaar vervoer bereiken. Het ligt namelijk op loopafstand van het station Zwolle.

Je auto kun je goed parkeren bij de IJsselhallen voor €5,= per dag.

Stedentrip Zwolle:

Dit spannende dagje uit kun je natuurlijk ook prima combineren met een stedentrip naar Zwolle.

Klik hier om je entree tickets voor Bobbi Edens Loversland in Zwolle te bestellen.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 27 t/m zo 29 september 2019

Openingstijden

Vrijdag: 18.00-00.00 uur
Zaterdag: 13.00-00.00 uur
Zondag: 13.00-20.00 uur

Prijzen

Van €20,= voor slechts vanaf €12,50

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011AB Zwolle
Het Laatste Tafeltje


Booking.com