Indrukwekkend en erg leerzaam!

Boek hier je tickets voor het Airborne Museum in Arnhem en beleef de verschrikkelijke slag om Arnhem van “The Airborne Experience” in al haar facetten. De tentoonstellingen van het museum geven een uitstekende weergave van de zwarte bladzijde uit de geschiedenis van Tweede Wereldoorlog.

Klik hier om je tickets voor het Airborne Museum te boeken.

Operation Market Garden:

Ervaar de verschrikkingen van de oorlog in deze interactieve tentoonstelling van Operation Market Garden. Met adembenemende geluids- en lichteffecten in combinatie met authentieke beelden scheren de vliegtuigen door het luchtruim, hoor je de daverende explosies om je heen,vertellen de mensen die in deze hel zaten hun verhalen en maakt deze bloedstollende ervaring je als het waren zelf ooggetuige van de slag om Arnhem.

Airborne Experience: 

Laat je meeslepen in de intensiteit van het gevecht en de blootstelling aan de kakofonie van de geluiden van het slagveld in de meeslepende Airborne Experience. Je waant jezelf midden tussen de gevechten in de straten van Arnhem in de september dagen van 1944.

Het Netwerk:

Het Netwerk belicht de rol van het verzet in die tijd. Bekijk en ervaar de rol van de onverzettelijke mensen van het verzet tegen de Duitsers. En wat het gevaar was, wat elk individueel verzetslid moest weerstaan en wat iedere minuut van de dag op de loer lag. Bekijk ook welke taken het verzet op zich nam, zoals het smokkelen van neergeschoten piloten, door de Duitsers gezochte of vervolgde mensen, distributie van voedselbonnen, wapens en explosieven.

Stedentrip Arnhem:

Een bezoek aan het Airborne Museum is een absolute must do, een indrukwekkende en aangrijpende ervaring. Zeer geschikt voor zowel jong als oud en meer dan slechts een geschiedenisles. Een bezoek aan het museum is ook prima te combineren met een stedentrip naar Arnhem. Arnhem is een leuke en gezellige stad om te winkelen, uit te gaan, culinair te genieten of gewoon een terrasje pakken. Het Airborne Museum is ook goed te combineren met een bezoek aan de dierentuin van Arnhem, Burgers Zoo.

Klik hier om je tickets voor Burgers Zoo van €23,50 voor slechts €17,50 te boeken.

Klik hier om je tickets voor het Airborne Museum te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 12 februari t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur
1e en 2e kerstdag gesloten.

Prijzen

€11,=

Locatie

Airborne Museum
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek, Arnhem
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje