50% Korting

Boek hier je verblijf in een unieke omgeving. Overnachten in een pittoresk **** hotel in het buitengebied van Zwolle. Lekker genieten in een bijzonder rustige en prachtige omgeving; Het Vechtdal in Overijssel van €120,= voor vanaf €59,50.

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Boutique Hotel en Boerderij Restaurant “De Gloepe” in Diffelen, Overijssel. Dit hotel beschikt over 18 luxe comfortabele kamers die op passende wijze zijn ingericht en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Het hotel is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Boutique Hotel en Boerderij Restaurant “De Gloepe” is in 2018 uitgeroepen tot het meest pittoreske hotel van Nederland.

Klik hier om je verblijf in een unieke omgeving te boeken.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen
  • uitgebreid ontbijt buffet
  • upgrade naar een vernieuwe comfort kamer
  • koffie en thee facaliteiten op je hotelkamer
  • gratis fiets- en wandelroutes

Omgeving:

Het hotel is prachtig centraal gelegen in het Vechtdal en leent zich uitstekend voor uitstapjes in de omgeving. Het is een mooi gebied waar je heerlijk wandel- en fietstochten kunt maken. Breng ook eens een bezoek aan een van de Hanzesteden in de omgeving. Ommen, Dalfsen en Vrienzenveen liggen op relatief korte afstand van circa 15 kilometer van het hotel. Maar ook Zwolle, Almelo en Hardenberg liggen binnen bereik.

 

Dalfsen:

Breng ook eens een bezoek aan het dorp Dalfsen. Dit dorp wat nooit stadsrechten kreeg werd al in de 13e eeuw genoemd. Dalfsen is een erg gezellig dorp wat een prachtig buitengebied heeft. De meeste bezoekers gaan naar het Kasteel van Rechteren in het gelijknamige dorp vlakbij Dalfsen.

Ommen:

Ommen is een bijzonder gezellig, rustig en historisch provinciestadje langs de Vecht. Je kunt hier gezellig winkelen en op een terrasje zitten. Het is bijzonder leuk om in Ommen de boot over de Vecht te nemen naar Dalfsen en weer terug. Als je liever zelf een aktiviteit op het water wilt ondernemen kun je in Ommen een boot, kano of sloepen huren. In Ommen vind je ook een aantal museums zoals het Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Streekmusem, het Vliegermuseum en het Landbouwmuseum.

Vriezenveen:

Vriezenveen werd al in 1364 genoemd in een brief van de heer van Almelo, Evert van Hekeren. In de direct omgeving van Vriezenveen vind je het natuurgebied de Engbertsdijksvenen. De Engebertsdijksvenen is een beschermd Staatsnatuurgbied. Er zijn 2 wandeltochten die je kunt ondernemen door het gebied. In Vriezenveen vind je verder het Historisch Museum Vriezenveen en Fini’s Hoeve Kachelmuseum.

 

Klik hier om je verblijf in een unieke omgeving te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 16 november t/m do 28 maart 2019

Prijzen

Van €120,= voor v.a. €59,50

Locatie

Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe
Rheezerweg 84 a
7795 DA Diffelen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje