30% Korting

NB: Alleen nog kaarten verkijgbaar voor de voorstelling voor 26 maart!

Boek hier nu je tickets voor de griezeligste musical in tijden in het DeLamar Theater in Amsterdam over The Addams Family. Lekker griezelen en vooral lachen tijdens de uitvoering van deze hilarische en macabere humoristische musical. De tickets boek je met korting van €64,50 voor vanaf €32,25.

Bezoek ook eens het DeLaMar theater in Amsterdam voor de komische voorstelling van The Addams Family. Deze musical wordt opgevoerd door top acteurs en artiesten, een live orkest en een prachtige entourage in de vorm van fantastische decors en spectaculaire special effects!

Klik hier om je tickets voor The Addams Family te boeken.

Laat je een avond meenemen in de griezelige wereld van The Addams Family. Bekende acteurs zoals Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Pia Douwes en Marjolein Teepen brengen deze Broadway Hit musical vol humor en hilariteit.

Verhaallijn:

Het verhaal gaat over de inmiddels volwassen geworden dochter van de familie, Wednesday Addams. Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op een “doodnormale” Hollandse jongen, Lucas,  uit een doorsnee Holands gezin. Als Wednesday het geheim heeft gedeeld met haar vader Gomez, blijft dit geheim niet langer geheim. Gomez kan nimmer iets voor zijn vrouw Mortica verborgen houden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd bij The Addams Family voor een gezellig kennismakingsdiner wordt de prille liefde wel heel erg op de proef gesteld……………… Is het puur toevallig dat het net die avond volle maan is? En als de geesten ontwaken………….

Klik hier om je tickets voor The Addams Family te boeken.

Dit heerlijke dagje of avondje uit is uitstekend te combineren met een stedentrip Den Haag. De snelste en wellicht makkelijkste manier om Den Haag te verkennen is met de Hop-on-Hop-off tram. Deze 60 jaar oude antieke toeristen tram brengt je langs 16 haltes en de highlights van Den Haag. Deze tickets zijn een hele dag geldig en kosten €15,=.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off tram te boeken.

Het World Forum Theater ligt vlakbij Scheveningen en alle mogelijkheden die deze unieke kustplaats biedt. Breng eens een bezoek aan de pier van Scheveningen en stap in SkyView voor een fantastisch uitzicht over de stad Den Haag. De prijs van het ticket is €14,=.

Klik hier om tickets voor SkyView de Pier te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 26 maart 2019

Openingstijden

Aanvang 20.00 uur

Prijzen

Van €52,50 voor v.a. €36,75

Locatie

De Lamar theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje