Wil je nog heerlijk genieten van zon, zee, strand en volop bezienswaardigheden en dagjes uit om te ondernemen, boek dan deze mega goedkope Stedentrip aanbieding voor 1-2 nachten Hotelovernachting inclusief tickets voor Madurodam ter waarde van €17,50 p.p.

Je verblijft dan in het Fletcher Hotel Carlton in Naaldwijk. Super centraal gelegen in het Westland, tussen Den Haag, Rotterdam, Delft en natuurlijk Scheveningen. Kortom dit vier **** Hotel is een ideale plek voor een Stedentrip. Je kunt alle kanten op om leuke dagtrips te ondernemen. Het Fletcher Hotel Carlton biedt ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

Madurodam is alom bekend. Alle highlights van Nederland zijn hier in het klein op een schaal van 1:25 nagebouwd. Wist je dat Madurodam de enige gekozen burgemeester van Nederland heeft? Voor 2 jaar is de 16 jarige Amélie Mijs tot burgemeester van Madurodam benoemd.

Klik hier om je Stedentrip Den Haag inclusief ticket voor Madurodam te boeken.

De lokatie van het hotel biedt je de kans om diverse richtingen uit te gaan voor dagjes uit. Afhankelijk van je voorkeur kun je keuze maken. Ga je voor cultuur, natuur, spanning, culinair, lekker relaxen en ontspannen of een combinatie?

Ga je voor lekker ontspannen en relaxen kun je in Scheveningen goed terecht. Lekker zonnen op het strand of als de weergoden je minder gezind zijn lekker uitwaaien. Of kies je er voor om van je capuchino of warme chocolademelk te genieten bij de haard in één van de vele strandtenten.

Den Haag is het centrum van onze landelijke politiek, de plek waar onze landelijke regels en beleid worden gemaakt.  Kijk zelf eens rond op het Binnenhof. Denk je dat het je zou lukken om een selfie te maken met een bekende politicus? Vanaf het Binnenhof kun je lopend allerlei bezienswaardigheden bezoeken.

De makkelijkste manier om Den Haag te ontdekken is met de Hop-on-Hop-off tram. Deze 60 jaar oude tram toert langs 16 haltes waar je vrij in- of uit kunt stappen.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off tram te boeken.

En andere leuke tip is om Den Haag eens vanaf het water te bekijken. Maak een rondtour over de historische grachten door Den Haag onder leiding van een ervaren gids.

Klik hier om je tickets voor de 90 minuten durende rondvaart te boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

zo 19 augustus t/m vr 28 december 2018

Prijs

V.a. €33,50
Van €77,= voor v.a. €33,50
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton
Tiendweg 20
2671 SB Naaldwijk






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com