Kom heerlijk genieten van een Citytrip naar de Hofstad Den Haag, overnachten in een deluxe twee persoons kamer, in het Paleis Hotel, nabij het centrum van Den Haag en vlakbij Paleis Noordeinde.

Het Paleis Hotel kent een rijke geschiedenis. Het 17e eeuwse gebouw heeft zelfs nog geheime ondergrondse gangen die leiden naar het klooster en de kerk. Louis Couperus kwam vaak in het pand, omdat zijn oudere zus er woonde.

Bekijk het statige Den Haag, het hart van onze nationale politiek, vlakbij het strand voordat het voor jaren op de schop wordt genomen door renovatie- en verbouwings werkzaamheden.

Tijdens je verblijf in Den Haag kun je leuke uitstapjes ondernemen om de stad te verkennen. Den Haag heeft op diverse gebieden veel te bieden. Zowel op culinair, cultureel, geschiedkundig gebied of juist alleen om lekker te ontspannen en te genieten op het strand.

Klik hier om deze aanbieding te boeken.

Omdat het nogal eens erg druk kan zijn bij de diverse ticket kassa’s van bezienswaardigheden in Den Haag verdient het aanbeveling je tickets alvast online te kopen. Dat scheelt wachten voor de kassa en soms heb je met online tickets voorrang tot de aktiviteit waarvoor je je tickets hebt gekocht.

Een leuke en makkelijke manier om Den Haag te ontdekken is met de Hop-on-Hop-off tram. Deze tram gaat langs 16 haltes waar je vrij in en uit kunt stappen. Het ticket voor de Hop-on-Hop-off tram is geldig voor alle andere HTM trams.

Klik hier om alvast een ticket voor de Hop-on-Hop-off tram te boeken.

Een andere leuke en originele manier om Den Haag te ontdekken is vanaf het water. Een klassieke rondvaartboot maakt een tocht van circa 90 minuten. Vertrekt is vanaf de Bierkade en de boot vaart door de historische grachten van Den Haag. Bekijk de Koninkijke stallen, de Paleistuin, de Grote Kerk en diverse overheidsgebouwen eens van de andere kant.

Klik hier om alvast een ticket voor deze exclusieve boottocht te boeken.

Natuurlijk heb je Den Haag niet echt gezien als je niet in Madurodam bent geweest. Madurodam, het kleinste stadje van Nederland met vele bekende bouwwerken uit Nederland op een schaal van 1:25

Klik hier om alvast je tickets voor Madurodam (skip the line) te boeken.

Wil je meer te weten komen over het leven in de zee? Dan kun je een bezoek brengen aan Sea Life Scheveningen. Hier leven en zwemmen allerlei zeedieren door elkaar. Nieuw in 2018 is de Jurassic Sea tentoonstelling.

Klik hier om alvast je tickets voor Dea Life Scheveningen te boeken.

Wie heeft het vroeger niet geleerd op school; het beroemde Panorama Mesdag in Den Haag. Om de hoek ligt het  museum Mesdag. Een museum met prachtige zeegezichten en andere nautische werken.

Klik hier om alvast je tickets voor museum Mesdag te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 2 juli t/m zo 30 december 2018

Prijs

V.a. €79,=
Van €109,= voor v.a. €79,=

Locatie

Paleis Hotel
Molenstraat 26
2513 BL Den Haag


Booking.com