Geniet van kunst, cultuur en historie vanuit het theaterhotel in hartje centrum Madrid, 3 dagen incl. vlucht.

De meeste mensen zullen kiezen voor een paar dagen Barcelona. Maar als je al eens in Barcelona bent geweest of je houdt niet van de geijkte stromingen, gun jezelf eens een stedentrip naar Madrid. De hoofdstad van Spanje en op vier na de grootste stad van Europa.

Overnacht in het Hotel Casual Madrid Del Teatro, een hotel met een schitterende ligging ten opzichte van vele bezienswaardigheden. De inrichting van het hotel is geinspireerd op het theater. Deze (theater) inrichting zorgt voor een unieke sfeer. Overal hangen foto’s van theater voorstellingen, aanplak posters, requisieten, ticket loketten, verlichting en nog veel meer. Ook de kamers zijn net als de rest van hotel uniek ingericht en gebaseerd op theater. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals flatscreen televisie, eigen badkamer en verwarming.

De beste manier om in relatief korte tijd veel van Madrid te kunnen zien is met de Hop-on-Hop-off bus. Deze bus heeft 2 verschillende tour routes. Met de Hop-on-Hop-off bus kun je op 37 plekken uit of in de bus stappen.

Met route 1 kom je terecht in het hart van de historische stad. De bezienswaardigheden daar zijn onder andere het wereldberoemde museum Del Prado, maar ook het Koninklijk Paleis van Madrid. Route 2 voert langs het modernere deel van de stad. Daar zijn architectonische bezienswaardigheden, maar bijvoorbeeld ook het Estado Santiago Bernabéu te bezichtigen.

Klik hier om tickets voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Klik hier om tickets voor het Prado museum (skip the line) te boeken.

Klik hier om tickets voor het Bernabeu stadion (priority entrance)te boeken.

En natuurlijk heerlijk tapas eten. Overal vind je marktjes waar je bij verschillende kraampjes allerlei soorten tapas kunt bestellen. Zoek een tafeltje en een paar barkrukken en heerlijk genieten!

Andere bezienswaardigeheden in Madrid zijn het museum voor moderne kunst, de Almudena Kathedraal, de Egyptische Tempo (tempel) de Debod, het monument Puerta de Alcala, de vlooienmarkt El Rastro en het indrukwekkende Plaza Mayor een gezellig en levendig plein waar rondom winkeltjes gevestigd zijn en straattheater en artiesten hun kunsten aan het publiek tonen.

Klik hier om je stedentrip te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 10 juni t/m wo 27 maart 2019

Prijs

V.a. €135,=

Locatie

Hotel Casual Madrid Del Teatro
Calle Echegaray 1
28014 Madrid






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com