Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Hotel Casa Velha

 

Nu al plannen maken voor de herfstvakatie? Heerlijk nazomeren? Even helemaal niets.. benen omhoog, boekje erbij en je reisgezelschap die je glas bijschenkt. Casa Velha heeft ’the best of both worlds’ als het gaat om locatie. De appartementen grenzen aan een klein stuk natuurschoon met daarachter de zee. En vanaf de andere kant sta je met een korte wandeling zo in gezellig Praia da Oura.

Algarve:

Voor iedereen die een zonvakantie wil, maar toch niet alleen bountystranden wil is de Algarve met haar rotsachtige kustlijn en verborgen strandjes zeer geschikt. Bezoek verschillende strandjes tussen de rotsen en ga daarna door de verschillende kustplaatsjes struinen voor heerlijke restaurants en leuke winkeltjes. Een tip hier is om een auto te huren, zodat u langs kust kan rijden en veel kan ontdekken. Voor iedereen is hier iets te vinden, met haar mooie banen is deze regio ook zeer geschikt voor golfliefhebbers.

Portugal:

Wilt u een heerlijke zon, zee & strandvakantie of had u eerder een citytrip in gedachte? Portugal heeft het allemaal. In het zuiden van Portugal vindt u de rotsachtige Algarve. Naast de vele badplaatsen die u hier kunt vinden, kunt u ook een bezoekje brengen aan verschillende steden zoals Faro en Lagos. Algarve is the place to be voor jong en oud. zo kunt u er prachtige tripjes maken waarbij u de natuur kunt bewonderen, maar zijn er ook genoeg plekken waar u goed uit kunt gaan. Het heerlijke eten en de gastvrijheid staat hier centraal. Naast het vaste land heeft Portugal ook een aantal eilanden die zeker een bezoekje waard zijn. Zo heb je het prachtige bloemeneiland Madeira waar je kunt genieten van de exotische bloemen en planten die hier groeien. Op Madeira kunt u zich wagen aan verschillende tochten door de natuur en zo het eiland Madeira en haar mooiste plekjes verkennen. Funchal is de hoofdstad van het eiland. Houdt u van wandelen of zonnen dan is Montegordo de plek voor u, dit 15km lange strand is een bezoek zeker waard. Duiken, zwemmen, fietsen, winkelen of culinair genieten, het is allemaal mogelijk! Portugal is het ideale land om de vakantie door te brengen. Het land is zo veelzijdig dat het u in al uw wensen kan voorzien!

Klik hier om je reis te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 5 oktober 2018

Prijs

V.a. €482,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com