3,50 Korting!


Van de simpele packman tot een super realistische VR ervaring. Van alles op het gebied van de geschiedenis van spelcomputers kun je bewonderen en ervaren in het Spelcomputer Museum Bonami in Zwolle. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelig entree tickets bestellen met een korting tot wel 23%. Een toegangs kaartje kost je dan geen 15,00 ter plekke aan de kassa, maar slechts 11,50 via internet. Dat scheelt je dus al gauw 3,50 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor het Spelcomputer Museum Bonami in Zwolle te bestellen.

Spelcomputer Museum Bonami:

Als je een rasechte gamer bent, mag je een bezoek aan het spelcomputer museum Bonami in Zwolle beslist niet missen! Daar kun je heerlijk spelen en gamen op de allereerste vintage spelcomputers uit 1973 tot en met de nieuwste gadgets in VR reality. Oftwel een walhalla voor de computerspelletjesfreak. In het spelcomputer museum in Zwolle is er 3250 m2 expositie ruimte beschikbaar om heerlijk te gamen. Meer dan 250 mensen kun er terecht. Het museum heeft gekozen voor een ruime opstelling, zodat je heerlijk kunt genieten. Van oude spelcomputers bekijken en bewonderen tot het zelf aktief bezig zijn in de indrukwekkende Arcadehal met een grote collectie retro arcadekasten. Die zijn allemaal vrij bespeelbaar voor het publiek. 

Spelcomputer Museum Bonami

Wat kun je verwachten in het Spelcomputer Museum Bonami:

Voor sommigen onder ons geldt het motto: “Alles in het leven is een spelletje, desnoods tegen jezelf”. Spelen, kijken, voelen, ervaren en winnen of verliezen. Dat zijn de ingrediënten van een ontspannen dagje uit naar het spelcomputer museum. Hier vind je namelijk de grootse collectie van spelcomputers in Nederland. Je kunt ze niet alleen bekijken, maar een groot gedeelte van de tentoongestelde computers mag je ook zelf bespelen.

Daarnaast kun je een onvergetelijke 3D ervaring opdoen met de Sony PS4 Pro en PS VR headset. En in de collectie ontbreekt zelfs een werkende 3D printer niet. Kortom: Super divers!

Klik hier om je entree ticket voor het Spelcomputer Museum Bonami in Zwolle te bestellen.

Spelcomputer Museum Bonami

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar het museum in Zwolle komt, kun je deze gratis parkeren op het eigen terrein van het spelcomputer museum.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musea en exposities op deze site.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

ma 28 februari t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur en van 18.00 - 22.00 uur

Prijs

Van 15,00 voor slechts 11,50
Kinderen tot en met 4 jaar oud hebben gratis toegang.

Locatie

Spelcomputer Museum Bonami
Ossenkamp 4
8024 AE Zwolle
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com