Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Boek hier je 3 daagse wellness arrangement naar Twente inclusief toegang tot Saré Thermen en Beauty met hoge korting van wel 51%. Nu van €132,= voor maar €64,50.

City Hotel Hengelo:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Cityhotel in Hengelo. Het hotel beschikt over 100 modern en comfortabel ingerichte kamers die van de gebruikelijke gemakken zijn voorzien. De WIFI is gratis. Fietsen zijn te huur bij het hotel. Het Cityhotel Hengelo is een ideale plek om uitstapjes in de omgeving te ondernemen.

Saré Thermen en Beauty:

Bij dit arrangement is inbegrepen een dag toegang tot Saré Thermen en Beauty. Deze sauna is gevestigd in Oldenzaal op circa 15 minuten rijden vanaf je hotel. Saré is een pure beleving en als je sauna liefhebber bent, kun je hier je hart ophalen! De meest bijzondere soorten sauna’s en baden staan voor je klaar. Een waar walhalla voor de liefhebber waar je heerlijk kunt ontspannen en  genieten van allerlei behandelingen, massages en kuren.

Klik hier om je 3 daagse wellness arrangement naar Twente te boeken.

Naast de stad Hengelo, ben je namelijk ook vlakbij de steden Almelo en Enschede. Daarnaast ben je ook zo in Duitsland.

Wandelen en fietsen:

Net als Drenthe is Twente een ideale omgeving om fiets- of wandeltochten te ondernemen. Via de volgende link:  kun je prachtige wandel- en fietstochten opzoeken en plannen. Fietsen kun je zelf meenemen maar ook huren bij het hotel.

Steden in de omgeving:

Hengelo:

In Hengelo kun je heerlijk winkelen en op culinair gebied zijn de mogelijkheden te over. Voor iedere trek is er een passend restaurant te vinden.In en  Rondom Hengelo bevinden zich een aantal bezienswaardigheden zoals Kasteel Twickel,  het Zoutmuseum en het attractiepark De Waarbeek.

Enschede:

Ook in Enschede, de van oudsher bekend om zijn textielindustrie,  kun je fijn winkelen. De voetbal liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de Grolsch Veste. Naast rondleidingen worden er ook evenmenten georganiseerd. Tussen Enschede en Haaksbergen ligt het natuurgebied Buurserzand. Dat is een prachtig natuurmonument om te wandelen of te fietsen. Op cultureel gebied is er het Rijksmuseum Twente te bezoeken of De Museumfabriek.

Almelo:

De broemde spreuk van Herman Finkers was: “In Almelo is altijd wat te doen, dan springt het verkeerslicht op rood en dan weer op groen”, doet Almelo ietwat te kort. Ook in Almelo kunnen voetbal liefhebbers goed uit de voeten. Het Polman stadion van Heracles is te bezichtigen. Het Huis van Katoen en Nu is zoals ze het zelf zeggen een culturele hutspot waar zaken en mensen met elkaar verbonden worden. En in het “Wevershuisje” kun je een blik werpen op het werken en leven in het verleden. En in Almelo vind je het Stadsmuseum Almelo. Breng ook eens een bezoek aan Bolletje Winkel en Koffieschenkerij.

Klik hier om je 3 daagse wellness arrangement naar Twente te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 6 januari t/m za 30 maart 2019

Prijs

€64,50
Van €132,= voor maar €64,50

Locatie

City Hotel Hengelo
B.P. Hofstedestraat 50
7551 DG Hengelo






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com