27% Korting

Boek hier je tickets voor het vernieuwde IJsbeelden festival in Zwolle van 15 december tot en met 3 maart.

Kom ook naar het grootste ijssculpturen festival van Europa en laat je verassen door de adembenemende wereld waarin je terecht ben gekomen als je de expositie ruimte binnen stapt.

Klik hier om je tickets voor het IJsbeelden festival te boeken.

Vanuit de hele wereld verzamelen zich de beste ijsbeelden kunstenaars in Zwolle om hun unieke beelden en creaties te maken. Zij gaan aan de slag met circa 275.000 kilogram ijs en circa 275.000 kilogram sneeuw. Bijna niet te bevatten dat uit deze gigantische klompen ijs en sneeuw zulke prachtige sculpturen kunnen worden gecreëerd. Naast het ijs en de sneeuw worden special effects, licht en geluid gebruikt om de creaties nog beter, nog mooier en nog mystieker tot hun recht te laten komen.

Dit jaar is het thema voor het IJssculpturen festival “Wereldberoemde verhalen”. Een aantal figuren die geexposeerd gaan worden uit die wereldberoemde verhalen kunnen we wel verklappen. Tijdens het IJsbeelden festival kun je Romeo en Julia tegenkomen, de Drie Musketiers, Robin Hood, Animal Farm en Alice in Wonderland. De rest van de sculpturen uit het thema van dit jaar houden we nog even geheim.

Tijdens het IJsbeelden festival van 15 december tot en met 6 januari worden de IJsselhallen omgetoverd tot een magisch Winter Wonderland. De hal veranderd dan in een prachtige winterse omgeving. Ook de horeca krijgt dan een winters thema. Speciaal voor de kinderen worden er dan een Wonderland KinderPlaza open gesteld met specifieke kinder attracties zoals een kermis, games en een springkussen.

Klik hier om je tickets voor het IJsbeelden festival te boeken.

Een bezoek aan het IJsbeelden festival is ook prima te combineren met een stedentrip Zwolle. Het centrum van Zwolle ligt op ongeveer 7 minuten lopen van de IJsselhallen. De voormalige Hanzestad Zwolle is een ideale plek om gezellig te winkelen, culinair of cultureel te genieten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 15 december t/m zo 3 maart 2019

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €16,50 voor v.a. €12,=
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis
Kinderen van 4 tot en met 10 jaar krijgen kinderkorting

Locatie

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje