53% Korting!

Beleef de western wereld van Attractie en vakantiepark Slagharen als een cowboy, cowgirl of als indiaan en doe mee met ons onvergetelijke Wild-west avontuur!

Attractie- en vakantiepark Slagharen:

Met 31 top attracties is dit een fantastisch dagje uit voor jong en oud en het hele gezin.

Maak kennis met onze mascottes Randy en Rosie die je meer dan welkom heten op het Attractie en Vakantie park!

De nieuwste attractie is de Gold Rush. Een spectaculaire achtbaan die je twee keer over de kop laat gaan en een duizelingwekkende snelheid weet te bereiken van 95 kilometer per uur met een hoogte van 33 meter.

Klik hier om je tickets voor het attractie- en vakantiepark Slagharen te boeken.

 

Maak kennis met de Apollo. Zwaaien, draaien, zweven en zwieren rondom de maan. Voel je vrij als een vogel en geniet.

De spetterendste attractie van Slagharen. Bedwing net als de echte avonturiers in het wilde westen de wild stromende rivier met gevaarlijke stroomversnellingen. Let wel goed op en hou je vast. Met deze snelheden behaal je al gauw een nat pak.

Geniet van het uitzicht over het hele attractiepark en stap in de Big Wheel. Toren hoog boven andere bezoekers uit. Alleen voor cowboys en girls zonder hoogtevrees.

Voor de bezoekers met een groot hart die nergens voor terug deinzen. De Enterprise draait eerst langzaam in het rond. Steeds sneller en hoger en openeens …………… ga je helemaal over de kop en voel je je gewichtloos

Zoals de leeuw het symbool van Nederlands is,  is het nationale symbool van Amerika de adelaar oftewel the Eagle. Voor de meeste indianen een heilige vogel. Maak zelf eens een sensationele vlucht met The Eagle.

Geen last van zeeziekte? stap dan in de Piratenboot en voel je een echte zeerover die de woeste baren en wereldzeeen kan bedwingen. Steeds woester wordt de zee en steeds hoger wordt de boot heen en weer geslingerd.

Naast de bovenstaande attracties is er nog veel en veel meer te beleven in Attractie en vakantiepark Slagharen. Ook bij slecht weer kun je je super vermaken in Slagharen.

Klik hier om je tickets voor het attractie- en vakantiepark Slagharen te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 30 januari t/m zo 30 juni 2019

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €29,= voor slechts vanaf €13,50

Locatie

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje