Bijzonder goedkoop!

Deze is wel heel erg goedkoop! Boek nu deze korte wintersport vakantie naar Tirol, op basis van all inclusive EN inclusief een skipas voor maar v.a. €85,=.

Je verblijft tijdens dit arrangement in het traditionele Hotel Strangl. Dit hotel ligt in het traditionele dorpje Thaur in Tirol. Het hotel beschikt over kamers in de traditionele Tiroler stijl. Alle kamers hebben de beschikking over alle moderne faciliteiten. De wifi is gratis. Daarnaast zijn er in het hotel welness faciliteiten, zoals een dampsauna, Finse sauna en een whirlpool. Deze voorzieningen zijn eveneens bij dit arrangement inbegrepen.

Klik hier om je wintersport vakantie te boeken.

Het dorp Thaur ligt in het skigebied Glungezer. Dit is niet een gebied waar je tientallen kilometers piste en een overkill aan faciliteiten treft. Glungezer heeft de beschikking over circa 23 kilometer piste. Ook weer niet echt klein, maar wel beslist fijn! Als je dit arrangement boekt is de skipas inbegrepen. Naast de 23 kilometer skipiste zijn er in dit gebied 7 skiliften, waarvan 2 liften met stoeltjes en 5 sleepliften. De 23 kilometer skipiste bestaat uit 6,5 kilometer blauwe piste, 15,5 kilometer rode piste en 1 kilometer zwarte piste. De hoogste top van het gebied bevindt zich op circa 2678 meter. Het gebied leent zich uitstekend voor zowel de beginnende als de gevorderde skier.

Naast lekker skiën of snowboarden leent het gebied zich ook uitstekend voor ander (outdoor) aktiviteiten. Breng ook eens een bezoek aan de stad Innsbruck. Deze stad ligt op zo’n 6,5 kilometer van Thaur.

Een van de bezienswaardigheden in Innsbruck is bijvoorbeeld Schloss Ambrass. Hier kun je de geschiedenis van het Keizerlijke leven in Oostenrijk van dichtbij bewonderen en beleven.

Klik hier om je ticket (skip the line) voor Schloss Ambrass v.a. €10,= te boeken.

Een andere leuke manier om het authentieke Oostenrijk in Innsbruck te leren kennen is het bezoeken van een echte Tiroler avond. In Gasthaus Sandwirt am Inn kun je en avond vol met zang, jodelen, schoenen klappen, waldhoorn blazen en dansen beleven. De familie Gundolf heet je meer dan van harte welkom. Zij vermaken al meer dan 50 jaar hun publiek met deze traditionele vorm van vermaak.

Klik hier om je tickets voor een echte Tiroler avond v.a. €30,= te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 11 januari t/m vr 26 april 2019

Prijzen

Van €258,= voor v.a. €85,=

Locatie

Hotel Stangl
Kirchgasse 2
A-6065 Thaur, Oostenrijk

Contact

+43 5223 492828


Booking.com
Het Laatste Tafeltje