Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Deze mooie wintersport vakantie Noorwegen aanbiedingen willen we U beslist niet onthouden. Boek nu een van deze prachtige vakanties. Hieronder diverse 6 of 8 daagse wintersport vakantie naar Noorwegen, inclusief vlucht, hotelovernachting en transfer vanaf €439,=.

Je hebt de keuze uit diverse arrangementen. Er zijn arrangementen waarin je met het vliegtuig kunt reizen of per ferryboot. Welk arrangement je ook kiest er is altijd een skipas bij inbegrepen!

Wees er overigens snel bij want deze wintersport aanbiedingen gaan enorm snel. Een aantal reizen is inmiddels al uitverkocht!

Wintersport Vakantie Noorwegen:

Zoek je eens wat anders dan de massale jaarlijkse uittocht naar de geijkte wintersport gebieden in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk, bekijk dan eens rustig deze prachtige aanbieding van wintersport vakanties in Noorwegen. Geen last van files en overbevolkte skipistes, wachtrijen voor de skiliften, massale après ski party’s maar veel rust, prachtige en imposante natuur en een super relaxte sfeer.

Een ander voordeel is de mogelijkheden om andere leuke winter aktiviteiten te ondernemen zoals het huren van een snowmobiel of met een huurauto de omgeving verkennen.

Wat kan ik ondernemen:

Op de meeste lokaties kun je diverse ski activiteiten ondernemen zoals, langlaufen, down hill skiën, off-ski piste skiën, sbowboarden, begeleide tochten buiten de pistes om maken enz.

Geschikt voor kinderen?

Ja deze accomodaties zijn over het algemeen bijzonder geschikt voor kinderen. Er worden vaak speciale kinderactiviteiten georganiseerd en voor de kinderen skiet een mascotte rond. daarnaast beschikken de meeste accomodaties over een speelparadijs of een zwembad.

Sprookjeachtige taferelen tijdens je wintersportvakantie naar Noorwegen.

Klik hier om je wintersport vakantie inclusief vlucht naar het Norefjell Ski & Spa vanaf €439,= te boeken.

Klik hier om je wintersport vakantie naar de Geilolia Forest Cabins inclusief vlucht en transfer vanaf €609,= te boeken.

Klik hier om je wintersport vakantie naar het Myrkdalen Hotel inclusief vlucht en transfer vanaf €519,= te boeken.

Klik hier om je wintersport vakantie inclusief vlucht en transfer naar het Hafjell hotel vanaf €949,= te boeken.

Wintersport Hafjell Hotel

Klik hier om je wintersport vakantie inclusief vlucht en transfer naar het Scandic Hafjell hotel vanaf €679,= te boeken.

Na een heerlijk skidag lekker ontspannen in het bubbelbad tijdens je wintersportvakantie naar Noorwegen.

Klik hier om je wintersport vakantie inclusief vlucht en transfer naar het Alpin Appartments Sørlia vanaf €599,= te boeken.

Wintersport Alpin Apartments Sørlia

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 1 december t/m wo 15 april 2020

Prijs

Vanaf €439,=
Vanaf €439,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com