Wat je krijgt

Kies uit 5 opties

  • € 199,99 voor ‘Skûtsjensilen’ incl. hapjes en drankjes voor 4 personen
  • € 294,99 voor ‘Skûtsjensilen’ incl. hapjes en drankjes voor 6 personen
  • € 389,99 voor ‘Skûtsjensilen’ incl. hapjes en drankjes voor 8 personen
  • € 484,99 voor ‘Skûtsjensilen’ incl. hapjes en drankjes voor 10 personen
  • € 579,99 voor ‘Skûtsjensilen’ incl. hapjes en drankjes voor 12 personen

Laat het vaste land achter je en kies voor het ruime sop door aan boord te stappen van het indrukwekkende Skûtsje ‘Vlijt & Zegen’.

Je kan kiezen voor een middagprogramma (13.00 – 16.00 uur) of avondprogramma (17.00 – 20.00 uur). Bij het betreden van het Skûtsje word je ontvangen met Corenwijn en Haring. Tijdens de tocht zijn er hapjes en broodjes beschikbaar, net als bier, wijn, fris en water. Als je wil, mag je ook de handen uit de mouwen steken. Help de schipper en zijn maat afvaren, zeil zetten, sturen en afmeren. Hier heb je niet per se zeilervaring voor nodig, de schipper geeft je duidelijke instructies.

Als de weersomstandigheden het toelaten kan het Skûtsje aangemeerd worden bij een van de onbewoonde eilandjes in het Gooimeer of wordt het anker uitgegooid voor een verfrissende plons in het water. Het Skûtsje vaart helaas niet uit als de windkracht boven de 6 uit komt.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De Skûtsje vaart niet bij meer dan windkracht 6. Verzamel bij de slagbomen ter hoogte van Energieweg 2, de schipper komt je daar ophalen. Als een geboekte vaart geannuleerd wordt vanwege een te hoge windkracht is de vaart op een andere datum te boeken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Treb Charter

Een Skûtsje is een historische zeilboot uit Friesland en werd vroeger gebruikt als zeilend vrachtschip. Het Skûtsje van Treb Charter heet Vlijt & Zegen, stamt uit 1899 en zeilt nog steeds in Nederland als nooit te voren. Dat zegt veel over het Friese vakmanschap. Treb Charter organiseert verzorgde dagtochtjes en complete zeilvakanties in Nederland, mét schipper. Ondanks de professional aan boord, is het ook de bedoeling dat de reizigers helpen met zeilen. Denk daarbij aan het passeren van sluizen en bruggen of aanleggen. De boot is van allerlei gemakken voorzien, zoals meerdere slaapplekken, een toilet en een wasbak, een keukentje en zelfs een barbecue. Het vaargebied bestaat uit de Randmeren, het Amsterdamse IJ, Markermeer en IJsselmeer, waar over het algemeen weinig golfslag is.

Klik hier om je skûtsje arrangement te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 20 maart t/m zo 30 september 2018

Prijs

V.a. €199,99
V.a. €199,99

Locatie

Treb Charter
Energieweg 2
1271 ED Huizen






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com