Hèt Keltische evenement van Nederland

Keltfest, dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt, neemt bezoekers mee terug in de tijd van de Kelten. Met een doedelzakcompetitie, Ierse en Schotse dans, Balfolk, Highland Games, ambachten, workshops als boogschieten en smeden, demonstraties, een uitgebreide Keltische markt en vele kinderactiviteiten biedt dit festival voor ieder wat wils.

Op de muzikale line-up staan op verschillende podia vele folk bands geprogrammeerd en met een pint in de hand waan je je zo in een Ierse pub. De maag kan goed gevuld worden door het heerlijke authentieke eten dat door de verschillende cateraars wordt aangeboden.

Dit Keltische lifestyle evenement heeft bovendien vorig jaar de Bastaard Fantasy Award voor Beste Festival gewonnen. Keltfest 2018 zal zaterdag 26 en zondag 27 mei voor de 11de keer plaatsvinden en voor het eerst op de Groene Weelde in Vijfhuizen.

Speciale kinderprijs € 29,-

Inclusief

Keltfest arrangement busreis & entree:
• Busreis
• Entreeticket

Keltfest arrangement alleen busreis
• Busreis

Programma
10.30 uur aankomst Groene Weelde, Vijfhuizen
21.00 uur vertrek terug vanuit Vijfhuizen

Boekingsbevestiging en opstaptijden
Uiterlijk 3 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden per mail met daarin uw definitieve opstaptijd.

Minimum aantal deelnemers
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.

Klik hier om je bus en of tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 26 t/m zo 27 mei 2018

Prijzen

V.a. €25,=

Locatie

De Groene Weelde
Spieringweg 536
2141 ED Vijfhuizen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje