Beleef de Nederlandse eredivisie van dichtbij

Ervaar een 75-minuten durende begeleide tour door de Amsterdamse ArenA, het thuis van AFC Ajax en tevens de locatie voor concerten van One Direction, Madonna, de Rolling Stones, en meer.

Er is niets zoals het thuisveld betreden van het legendarische AFC Ajax. De tribunes zullen natuurlijk niet vol zitten met schreeuwende fans, maar je krijgt alsnog de kans om Nederlands’ grootste stadion van dichtbij te zien en persoonlijk mee te maken. Je zult op het veld staan en het gras kunnen ruiken. Duik achter de microfoon in de persruimte en omgeef jezelf met de spelers van dit seizoen als je de fotomuur bekijkt.

Gedurende deze 75-minuten durende tour zal de gids je meenemen door de diepste delen van het stadion. Hij zal je alle verhalen vertellen over het leven achter de schermen bij Ajax en de ArenA. Bekijk de nieuwe dug-outs en business seats. Elke dag zijn er een aantal tours, zowel in Nederlands als Engels, met uitzondering van de dagen waarop er evenementen zijn.

De Galerie van de Beroemdheden maakt deel uit van deze spannende tour. Het zal je leiden door de geschiedenis van Ajax, begonnen met de Europese dominantie in de jaren 70 en de league titels die hierop volgden. Het zal je zelfs een glimp van de toekomst geven.

THUISHELD: Voetballegende Johan Cruijff is geboren en getogen in Amsterdam. Hij begon zijn carrière in de Ajax-opleiding, en maakte zijn debuut op 17-jarige leeftijd, waarin hij direct wist te scoren. Sindsdien is de toon voor zijn carrière gezet. Hij is een van de meest succesvolle spelers en coaches aller tijden. Maar er is meer dan dit: zijn aanpak in de wedstrijd (soms ook wel ‘totaalvoetbal’ genoemd) heeft het spel tot aan het hoogste niveau fundamenteel veranderd.

De manier waarop hij speelde, trainde en sprak, heeft ervoor gezorgd dat Cruijff van voetbal een aantrekkelijk spel heeft gemaakt. Hij nam nooit genoegen met minder. Op geen een plek zal zijn verlies meer gevoeld worden dan bij Ajax, de club waar zijn carrière begon. Betuig je respect met een bezoek aan dit stadion.

Hoogtepunten
  • Beleef je voetbaldromen, tijdens deze 75-minuten durende tour achter de schermen van AFC Ajax – het grootste voetbalteam in het universum
  • Het is niet nodig om te printen. Toon je ticket op je smartphone bij de ingang
  • Bezoek de Ajax Gallery of Fame en leer alles wat je ooit wilde weten over de fascinerende historie van Ajax
 
Beste bezoektijden
Tussen 10:30 en 14:30. Er vertrekken ongeveer elke 45 minuten tours
Ticket
Smartphonetickets toegestaan
Tickets direct geleverd
Instructies
Toon je smartphoneticket voor aanvang van de tour.
Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 14 februari t/m ma 13 augustus 2018

Openingstijden

De tour vertrekt elke 45 minuten:

10:30, 11:15, 12:00, 12:45, 13:30, 14:30, 15:30 en 16:30

vertrektijden tour zijn onderhevig aan veranderingen gedurende en rond dagen waarop evenementen plaatsvinden. Controleer daarom altijd de website: www.amsterdamarena.nl/stadiumtour

Gesloten op 27 april, 25-26 december en 1 januari

Als een tour vol zit, bestaat de kans dat je moet wachten tot de volgende tour start. De laatste tour vertrekt om 16:30. Tijdens vakanties start er elke 30 minuten een tour.

Prijzen

Van €16,50 voor €15,=

Locatie

ArenA ,
Arena Boulevard 1 (De Passage)
1101 AX Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje