ELVIS: Christmas with The King

Profiteer nu van €16,50 korting!

Naast de vele hits van Elvis is deze show mede geïnspireerd op het in de V.S. nog altijd bestverkochte kerstalbum aller tijden “Elvis’ Christmas Album”. Tijdens deze show zullen natuurlijk de mooiste gospelsongs als ‘How Great Thou Art’ en ‘He touched me’ niet ontbreken.

Haal je hart op tijdens de gevarieerde kerstshow “Christmas with the King”. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende Elvis een verschuiving in de muziekwereld. Elvis wordt, als bestverkochte soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek. Elvis mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. De tijd wordt even teruggedraaid en je beleeft een deel van Elvis’ carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis tijdens ‘Christmas with the King’.

Een geheel nieuwe Kerstshow met Grahame Patrick en het Stamps Quartet. Naast alle bekende hits ook Elvis’ mooiste Kerstsongs en Gospels!

Een magische show die je geheel in kerstsfeer brengt!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,55 per bestelling.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 21 t/m za 23 december 2017

Openingstijden

Aanvang 20.00 uur

Locatie

ELVIS: Christmas with the King
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje