6,01 Korting!


Ontdek de schoonheid van de stad Amsterdam vanaf het water. Geniet ontspannen van deze circa 1 uur durende rondvaart Amsterdam van de bekende rondvaart specialist Lovers. Verken de stad op een unieke manier. Vouchers voor deze rondvaart kun je nu met een korting van wel 41% bestellen via DagjeuitPagina.nl. De vouchers kosten 9,99 in plaats van 16,00 en dat scheelt je dus 6,01 per voucher.

Klik hier om je vouchers voor de Lovers Rondvaart door de Amsterdamse grachten te bestellen.

Rondvaart Amsterdam:

Laat je ook verleiden door de schoonheid van de Amsterdamse grachten. De comfortabele rondvaartboot vervoert je over de al in de Gouden eeuw gegraven grachten, die inmiddels sinds 2010 op de lijst staan van de UNESCO Werelderfgoed. Je zal je onder andere verbazen over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen. Verder maak je tevens kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Zo vaar je bijvoorbeeld over de Amstel, langs de bekende Magere Brug en het wereldberoemde Anne Frank huis. Vanaf het water bekeken kun je de Westerkerk vast beter fotograven dan op de vaste wal. Jouw bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer je de stad vanaf het water hebt beleefd!

rondvaart amsterdam

Wat kun je verwachten tijdens de Rondvaart Amsterdam:

De rondvaart Amsterdam is een circa 60 minuten durende tocht over de grachten van Amsterdam in een luxe comfortabele boot. Je kijkt je ogen uit naar alle bedrijvigheid op de kades, de smeltkroes aan culturen, iconische bezienswaardigheden, kolosale koopmanshuizen en unieke bruggen. Het dak van de boot is verstelbaar, dus bij mooi weer kan het dak open. Er is een audiogids beschikbaar in tenminste 19 (!) talen. Kom ook naar één van de top toeristische trekpleisters van Europa.

rondvaart amsterdam over authentieke grachten

Klik hier om je vouchers voor de Lovers Rondvaart door de Amsterdamse grachten te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Een rondvaart door de grachten van Amsterdam is natuurlijk het leukst tijdens een stedentrip. Die stedentrip is pas helemaal compleet als je die combineert met een gezellige of romantische hotelovernachting in de stad. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken. Een andere leuke manier om de stad te verkennen is met de Splash bus. Klik hier om je vouchers voor de Splash bus te bestellen. Breng ook eens een bezoek aan de opzienbarende expositie Body Worlds.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 19 augustus t/m zo 31 december 2023

Prijs

Van 16,00 voor slechts 9,99
Kinderen van 4 tot en met 13 jaar van 10,00 voor slechts 6,99

Locatie

Lovers rondvaart Amsterdam
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com