48% Korting!

Maak een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam en boek nu hier je tickets voor Body Worlds in Amsterdam met 48% korting van €22,95 nu voor slechts €12,=.

Breng eens een bezoek aan deze unieke en blijvende expositie van meer dan 200 perfect gepreserveerde menselijke lichamen. Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door Gunter von Hagens revolutionaire proces van plastinatie. Bijzonder geschikt voor jong en oud en ideaal te combineren met een dagje uit in Amsterdam.

Klik hier om je tickets voor de tentoonstelling Body’s te bestellen.

BODY WORLDS:

Ga mee op reis en ontdek de unieke wonderen van ons menselijk lichaam. Het thema van deze permanente tentoonstelling is de zoektocht naar het geluk of vind het geluk. Deze spraakmakende expositie van het menselijke lichaam wordt gepresenteerd  in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam! Het thema van de tentoonstelling brengt uitermate nauwkeurig in beeld wat ons nou gelukkig maakt en je kunt zien wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Educatief:

BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Voor de professional is het een ultieme manier om eens op andere wijze het menselijk lichaam in al zijn/faar facetten eens op andere wijze en “door een andere bril” te kunnen bekijken. En voor de geïnteressseerde is deze blijvende tentoonstelling is een unieke reis door het lichaam.

Gezondheid:

Body Worlds brengt treffend in beeld wat de gevolgen van bepaalde levenswijzes zijn voor het lichaam. Wat het doet met bepaalde organen en hoe ziet dat er dan uit? Deze tentoonstelling toont ook de kracht, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam en hoe complex wij eigenlijk in elkaar zitten.

Wist je dat?

Wist je dat Body `Worlds tot de nummer 8 van beste uitjes museum in Amsterdam is verkozen door Tripadvisor?

Klik hier om je tickets voor de tentoonstelling Body’s te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 28 januari t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Maandag 9.00 – 22.00 uur
Dinsdag 9.00 – 22.00 uur
Woensdag 9.00 – 22.00 uur
Donderdag 9.00 – 22.00 uur
Vrijdag 9.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9.00 – 22.00 uur
Zondag 9.00 – 22.00 uur
Feestdagen en vakanties 9.00 – 22.00 uur

Prijzen

Van €22,95 voor slechts €12,=

Locatie

BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje