Op zaterdag 26 november en zondag 27 november houdt beeldend kunstenaar Simone Stawicki van 11.00 uur tot 16.00 uur een speciale verkoopexpositie in haar atelier aan de Eemlandweg 7 in Huizen. Op deze expositie is kunst en merchandise te koop om kado te geven in de decembermaand.

Kunst is iets heel persoonlijks. Iets bijzonders. Wat is er mooier dan het geven van een heel persoonlijk cadeau? Dat is wat Simone Stawicki ook dacht en zette daarom deze bijzondere verkoopexpositie op. Stawicki is succesvol in binnen- en buitenland en maakt schilderijen, monotypes (grafiek) en gemengde technieken met verschillende thema’s. De werken zijn altijd vol van kleur met uitzondering van de monotypes, die juist weer zwart-wit zijn. Tijdens deze expositie is zowel oud als nieuw werk te bewonderen. Er is kunst in verschillende prijsklassen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om iets unieks in huis te hebben.
Je kan vrijblijvend binnen komen lopen tijdens deze dagen en wordt in ieder geval welkom geheten met een lekker kopje koffie. De expositie Kadootje Kunst brengt je in aanraking met originele kado’s voor de feestdagen.
Kadootje Kunst is 26 en 27 november in Atelier Simone Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen. Meer informatie over Kadootje Kunst vindt u op www.simonestawicki.com.

Geschikt voor: Familie
Faciliteiten: Parkeergelegenheid



Wanneer

Openingstijden

26 november en 27 november van 11.00 uur tot 16.00 uur

Locatie

Eemlandweg 7
1271KR Huizen






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com