8,00 Korting!


Leer ook alles over andere culturen, diversiteit en interessante exposities rondom die thema’s in het Tropen Museum in Amsterdam. Bevredig je nieuwsgierigheid naar gewoontes, gebruiken en verhalen uit andere culturen. En leer dat we uiteindelijk, ondanks de uiterlijke verschillen, allemaal mens zijn. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkoop entree tickets bestellen met wel 50% korting. Een toegangskaartje kost je dan geen 16,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site voor slechts 8,00. Dat bespaart je al gauw 8,00, oftwel een gratis tweede kaartje.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Tropen Museum Amsterdam te bestellen.

Tropen Museum Amsterdam:

In het museum kun je van alles leren, zien en ervaren over hoe men in ander culturen omgaat met interessante thema’s zoals trouwen, rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten. Over de wereld vind je een enorme diversiteit aan culturen. In dit museum vind je de vaste tentoonstelling over deze onderwerpen. Maar ook regelmatig wisselende en verassende exposities. Recent is het museum nog in het nieuws geweest omtrent de discussie over een nieuwe tentoonstelling, “Heden van het slavernijverleden”.

Tropen Museum Amsterdam

Tentoonstellingen in het Tropen Museum:

De tentoonstelling “Things That Matter” gaat met name over belangrijke dingen en het belang van dingen. Zoals voorwerpen van grote persoonlijke betekenis die tegelijkertijd nauw verbonden zijn met maatschappelijke onderwerpen van vandaag. Zoals migratie en afkomst.  

In nauwe samenwerking met wetenschappers, activisten en artiesten ontstond de tentoonstelling “Heden van het slavernijverleden”. Dat is een tentoonstelling met discussieplatform die de verhalen van slaafgemaakten en hun nazaten centraal stelt. 

Bij de tentoonstelling “What’s the Story” word je meer verteld over de koloniale geschiedenis van het museum zelf. Met name de wereldberoemde collectie en de bijzondere architectuur van het museumgebouw.

Tropen Museum Amsterdam

Tropen Museum Junior:

Speciaal voor de junioren is het Tropen Museum Junior. Hierin begeef je je in een andere wereld, waarin interaktieve beleving erg belangrijk is. Horen, zien, beleven en zelf kunnen voelen. Het junior museum heeft als belangrijkste doelstelling met een open blik de wereld inkijken.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Tropen Museum Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 24 mei t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Prijs

Van 16,00 voor slechts 8,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Tropen Museum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com