Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Beleef de avonturen van Freek Vonk van dichtbij mee! Kom tijdens de kerstvakantie met de hele familie naar de theatershow “Dwars door de Wildernis” van ’s Nederlands beroemdste bioloog. Budget Tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen voor vanaf €22,95.

Klik hier om je entree tickets voor de voorstelling van Freek Vonk te bestellen.

Freek Vonk:

Freen Vonk gaat ook dit jaar het theater in. De show die hij dit jaar op de planken brengt heeft als titel “Dwars door de Wildernis”. Daarin laat hij zien wat hij het afgelopen jaar allemaal heeft meegemaakt en beleefd. Jij kunt daar deelgenoot van worden. Dus kom samen met je familie of vriendjes en vriendinnetjes naar het AFAS live theater in Amsterdam.

Dwats door de wildernis met freek vonk

Dwars door de Wildernis:

Dwars door de Wildernis is een 90 minuten durende theatervoorstelling. Hierin neemt de bekende bioloog, Dr, Freek Vonk, je mee op reis dwars door de jungle. De reis begint enkele miljoenen jaren geleden en eindigd in het heden. Tijdens deze reis zal Freek je, op zijn eigen onnavolgbare wijze , van alles vertellen en laten zien over de de natuur. Daarbij duikt hij op de meest bijzondere en fascinerende plekken onder water. Ook zal hij de meest bijzondere en coole dieren voorbij laten komen tijdens de show. Dr. Vonk weet zijn meest uiteenlopende avonturen erg beeldend te brengen, waardoor ze compleet tot leven komen. Spannend, avontuurlijk en onderwijzend en een bijzonder leuk dagje uit tijdens de kerstvakantie 2019!

Interaktieve voorstelling:

De voorstelling die Freek geeft zal voor een gedeelte interaktief zijn. Dat betekend dat hij onder andere de tijd zal nemen om de vragen uit het publiek te beantwoorden. Kortom deze voorstelling is niet alleen leuk en aangenaam, maar ook leerzaam en educatief. Kom je ook gezellig en ongedwongen genieten van deze fantastische familieshow?

Klik hier om je entree tickets voor de voorstelling van Freek Vonk te bestellen.

Stedentrip:

Deze voorstelling is ook een ideale gelegenheid om de stad Amsterdam eens nader te verkennen.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 27 t/m zo 29 december 2019

Openingstijden

27 december om 13.30
28 december om 10.00
29 december om 10.00
29 december om 13.30
29 december om 17.00

Prijs

Vanaf 22,95
Vanaf €22,95

Locatie

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com