54% Korting


Heb je altijd vol bewondering gekeken naar zeilboten en hun bemanning en gedacht “dit wil ik ook kunnen”? Dit is je kans! Boek nu een cursus zeilen in een kielboot in Kudelstaart, Noord Holland. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu voordelig een cursus boeken met 54% korting van €64,= voor slechts €29,95.

Klik hier om je cursus zeilen in een kielboot te boeken.

Cursus zeilen in een kielboot:

De cursus omvat een zeil clinic voor maximaal 4 personen, van een hele dag, vanaf 10.00 tot 17.00 uur. De cursus is speciaal voor beginners. Hierin wordt jou en je team de fijne kneepjes van het zeilen bijgebracht. De instructeur waar je les van krijgt, zit zelf aan boord en kan zonodig ingrijpen, bijsturen en  demonstreren.

Na enige tijd, als je inmiddels redelijk zelfstandig kunt zeilen, zal de instructeur je vanaf een volboot in de gaten houden en je dus op afstand les geven.

Als je dat onder de knie hebt, kan ervoor gekozen worden om de 4 teamleden uit elkaar te halen en op te splitsen op 2 boten. Daardoor vaar je nog slechts met zijn tweeën. Jij en je fokkemaat zijn dan nog de enige bemanningsleden aan boord.

Deze lesmethode is een effectieve methode conform de VDWS richtlijnen en geeft jou de mogelijk om zo snel mogelijk zelfstandig een zeilboot te kunnen besturen.

Teamwork:

Zeilen is een absolute teamsport. Samen moet je de klus klaren. Dat houdt in dat zeilen niet alleen het varen in de zeilboot is, maar ook organiseren, vooruit denken, multi tasken en je bemanning aansturen. En de zeil instructeur zal dan op en neer gaan van de ene boot naar de andere.

Zelf meenemen:

Voor de cursus dien je zelf een aantal zaken mee te nemen zoals:

  • schoenen of laarzen met zachte zolen
  • regenkleding
  • handoek
  • reserve kleding
  • zwemkleding en spullen
  • vergeet de zonnebrand crème niet
  • je eigen lunch pakket

Klik hier om je cursus zeilen in een kielboot te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 29 mei t/m do 31 oktober 2019

Prijs

€29,95
Van €64,= voor slechts €29,95

Locatie

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Kudelstaart
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com